Ce înseamnă atunci când visezi că ești însărcinată. Explicația îți va da fiori

Sarcina în vis poate avea numeroase explicații. Visele sunt, pentru noi, ceva comun, însă Interpretarea acestora este cu mult mai complexă decât crede toată lumea. Astăzi, noi vrem să vă oferim toate explicațiile: pe cele din popor, dar și pe cele la nivel științific. 

Sarcină în vis
Sarcină în vis

Cu siguranță multe femei au experimentat, măcar o dată, sarcina în vis. Acest lucru are foarte multe explicații, de la cele mai superficiale, la cele mai profunde. 

Ce înseamnă sarcina în vis. Explicația îți va da fiori!

Chiar dacă își dorește sau nu să devină mamă, fiecare femeie s-a gândit, măcar o dată, la sarcină și la un copil. Dacă ai visat că ești însărcinată, află că acest lucru are rădăcini mult mai adânci decât ți-ai fi imaginat vreodată. 

În superstițiile populare, sarcina în vis prevestește o tragedie. Se spune că atunci când o femeie visează că poartă în pântec un copil, e semn rău și este posibil ca cineva apropiat acesteia să moară. 

De asemenea, tot în superstițiile populare se spune că atunci când o femeie își privește burta de gravidă în vis, o mare nenorocire se va abate asupra ei. Atunci când visele noastre au o explicație negativă, din popor se spune că este bine să le povestim de-abia după ce apune soarele, pentru ca relele să se ducă de unde au venit. 

Pe de altă parte, onirologii, experții în explicarea viselor, sunt de părere că sarcina în vis marchează o etapă nouă în viața unei femei. 

Citește și - Ce dezvăluie despre tine cele mai frecvente vise

Fie că este vorba de schimbări pe plan personal sau profesional, se pare că vor fi de bun augur. Mai mult, sarcina în vis, chiar dacă nu este vorba de una în viața reală, pune accent pe provocările care vor urma în viața femeii cu pricina. 

Dacă ți s-a întâmplat vreodată să visezi că ești însărcinată, trebuie să iei în calcul toate lucrurile care s-au petrecut în viața ta, mai ales cele din ultima perioadă. 

În funcție de acestea, vei vedea unde te plasezi pe „scara” explicațiilor mistice. Dacă ești într-o etapă proastă a vieții în care simți că toate lucrurile îți merg pe dos, atunci sarcina din vis poate fi un semn rău. 

Poate scoate la lumină frustrările tale, nemulțumirile și modul în care îți gestionezi viața. De altfel, dacă ai ceva planuri de îndeplinit, trebuie să fii foarte atentă la cursul pe care îl vor lua acestea, căci totul necesită să fie bine analizat. 

Sarcina în vis, semnal de alarmă

Dacă nu ai de gând să fii mămică în viitorul apropiat și ai visat, totuși, că ești însărcinată, acest lucru trebuie să reprezinte pentru tine un semnal de alarmă. Potrivit specialiștilor, femeile aflate în acest punct al vieții trebuie să învețe să se iubească și să se respecte mai mult. 

Cu alte cuvinte, sarcina pe care o visezi este chiar despre tine! Este timpul să lași gândurile din subconștient să se materializeze și să te apreciezi mai mult. 

Pe de altă parte, sarcina în vis poate să reflecte și o teamă profundă și extrem de puternică pe care o simte o femeie: aceea de a deveni, cu adevărat, mamă în viața reală. Indiferent de explicații, nu uita: realitatea este, de fapt, cea mai importantă, iar semnificația viselor ar trebui să o luăm ca atare!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net