Ce înseamnă când visezi șerpi. Semnificația visului care înspăimântă o lume întreagă

Șarpele ne invadează destul de frecvent visele. De cele mai multe ori, atunci când visezi șerpi apare un sentiment de neliniște sau chiar frică. Asta pentru că ei sunt adesea văzuți ca niște ființe periculoase, înfricoșătoare. Află cum ar putea fi interpretate visele despre șerpi. 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Șarpele alb sau șarpele cu clopoței

Șarpele alb în vise reprezintă profunzimea sufletului, dar e important să cunoști detalii despre ceea ce face șarpele în vis. A visa un șarpe cu clopoței reprezintă oameni sau situații care te avertizează despre consecințele neplăcute dacă nu cooperezi. Sentimente despre potențialul unei probleme serioase în viața ta. 

Ce însemnă dacă ești mușcat de un șarpe cu clopoței 

Visul în care ești mușcat de un șarpe cu clopoței poate reflecta sentimente despre ignorarea semnelor clare de avertizare. Sentimente de regret pentru că nu ai luat mai serios în calcul o amenințare. Dacă visezi doar coada unui șarpe cu clopoței, fără corp, sugerează avertismente false. Visul în care auzi clopoțeii unui șarpe cu clopoței, dar nu vezi șarpele, este un semn bun pentru ca vei putea îndrepta ceva ce ai făcut greșit în trecut. 

Ce semnifică în vis șarpele cu două capete 

Șarpele cu două capete poate avea semnificații diferite, de regulă acest vis indică opinii contradictorii. Șarpele cu mai mult de două capete ar putea reprezenta un număr de temeri ascunse din viața de zi cu zi.

Văzând un șarpe cu un cap la fiecare capăt al corpului sugerează faptul că ești atras în două direcții diferite. Poate că te simți suprasolicitat. Alternativ, visul poate reprezenta un triunghi amoros complicat.

Șarpe galben

Visul cu un șarpe galben simbolizează emoții și valori asociate cu această culoare. De obicei, interpretările viselor despre șarpele galben sunt legate cu reprezentările intelectului și a intuiției tale. Un șarpe galben în vise ar putea însemna intelectul, înțelepciunea ta si cum o folosești pentru a te descurca în situații dificile.

Șarpele în apă, ce înseamnă dacă îți apare în vis

Visele în care îți apare un șarpe în apă se referă la emoții și la faptul că trăirile elementare îți pot influenta viața într-un fel în care nu ești conștient de ele. 

Șerpii în apă simbolizează temeri inconștiente sau un potențial de vindecare emoțională. În acest caz, un astfel de vis ar putea indica curenți emotionali puternici care-ți pot influența cursul vieții.

Ce înseamnă să visezi un șarpe mare vs un șarpe mic

Dacă visezi un șarpe mare înseamnă ca trebuie să ai grijă pentru că vei fi înșelat. În schimb, un șarpe mic în vise indică bucurie in viitor.

Șarpe mort 

Șarpele mort, în vis, înseamnă că pericolul a trecut. Pentru o femeie care a fost mușcată în vis de un șarpe mort, semnifică faptul că vei suferi o înfrângere într-o situație legată de un prieten. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net