Ce să faci ca să nu mai visezi urât niciodată. Ține cont de aceste sfaturi și vei scăpa de coșmaruri

Ultima actualizare:

 Niciunul dintre noi, oricât de mult ne-am dori, nu putem scăpa în totalitate de coșmarurile din timpul nopții. Existe perioade din viața noastră în care visele urâte continuă să se repete, fapt care poate provoca o mare anxietate și ne poate afecta, mai mult sau mai puțin, calitatea somnului și chiar a vieții.

Remedii pentru diminuarea coșmarurilor / foto: Pixabay
Remedii pentru diminuarea coșmarurilor / foto: Pixabay

Dacă faci parte din categoria persoanelor chinuite de visele urâte care par a nu se mai sfârși, trebuie să știi că există câteva remedii care te ajută să le diminuezi frecvența și intensitatea. 

Cum scăpăm de visele urâte? Sfaturi de care ai putea ține cont

Înainte de orice, important de știut este că un program haotic de somn este unul dintre cei mai importanți factori care conduc la apariția coșmarurilor. Reglează-ți programul și încearcă să adormi și să te trezești la aceleași ore mereu, inclusiv în weekend.

Mănâncă mai puțin la cină

Ultima masă a zilei ne influențează apariția coșmarurilor. Fă pe cât poți tot posibilul pentru a consuma alimente cât mai ușoară și slabe caloric seara. O alimentație „grea” îți poate tulbura somnul și favoriza apariția viselor neplăcute.

Practică tehnici de relaxare 

Practicarea tehnicilor de relaxare înainte de a te pune la somn sunt benefice. În timpul somnului, creierul tău procesează informațiile pe care le-ai acumulat de-a lungul zilei. Tocmai de aceea este atât de important să fie relaxat înainte de a te pune la somn.

De ce apar coșmarurile?

Ce se află în spatele viselor urâte / foto: Pixabay
Ce se află în spatele viselor urâte / foto: Pixabay

Lidia Fecioru explică motivele care conduc la apariția coșmarurilor. Cunoscutul bioenergoterapeut a explicat ce putem face dacă ne aflăm în această situație.

„Are coșmaruri acea persoană care se culcă cu frici. Deci are o problemă. Se culcă cu trăiri intense, cu retrăiri. Este vorba despre corpul nostru astral care se desprinde. Noi, înainte de a adormi, tresărim. Avem un tresărit ușor și apoi adormim foarte adânc. Atunci este desprinderea corpului nostru astral. De aceea aveam vise premonitorii, vise cu informații foarte importante. Vise care ne spun sau ne arată despre persoane.

E ca și cum am avea, când ni se întâmplă în realitate, un deja-vu. Eu știu că atunci când visezi urât trebuie să te aștepți la viceversa. La frumos. Dar nu întotdeauna. Dacă am visat urât și ciudat reprezintă un semn că eu trebuie să schimb ceva la mine", a explicat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net