Ce mânca prințesa Diana dimineața. Alimentele pe care le consuma întotdeauna la micul dejun
Prințesa Diana mereu a știut să se facă remarcată, nu doar prin prisma stilului său vestimentar, implicarea în diverse cauze umanitare, ci și prin atenția deosebită pe care o acorda alimentației sale și stilului de viață.

Darren McGrady, fostul ei bucătar regal, a povestit de-a lungul timpului numeroase detalii despre preferințele culinare ale Prințesei, iar una dintre cele mai recente dezvăluiri este chiar despre micul ei dejun preferat: musli.
Fulgii de ovăz, mic dejunul preferat al Prințesei Diana
Diana a descoperit acest mic dejun în anul 1993, în timpul unei vizite la o clinică de sănătate din Elveția. Cel care i-a pregătit acel fel de mâncare a fost un nutriționist elvețian care i-a servit fulgii de ovăz sub formă de musli.
„I s-au părut delicioși și foarte sănătoși, așa că mi-a spus imediat: «Darren, vreau acești fulgi în fiecare dimineață»”, povestește fostul chef regal într-un tutorial video publicat pe YouTube, intitulat „Fulgii de ovăz peste noapte ai Prințesei Diana”.
Darren McGrady despre Diana: „Făcea sală de trei ori pe săptămână”
De asemenea, bucătarul prințesei a dezvăluit că atunci când s-a angajat în bucătăria regală, aceasta avea un stil de viață extrem de bine calculat și pus la punct. Nu făcea excese alimentare și practica foarte mult sport.
„Când am devenit bucătarul-șef al Prințesei, era într-o formă extraordinară. Făcea sală de trei ori pe săptămână, era implicată în peste 100 de organizații de caritate și arăta minunat. Mi-a spus: ‘Tu ocupă-te de grăsimi, eu mă ocup de carbohidrați la sală’”, își amintește el.
Darren McGrady își amintește că mic dejunul din fulgi de ovăz pe care i-l pregătea Prințesei Diana era atât de gustos, încât dubla cantitatea pentru a-i rămâne și lui o porție.
„Trebuie să recunosc că era atât de bun, încât obișnuiam să dublez cantitatea, doar ca să pot mânca și eu dimineața”, mărturisește McGrady cu umor.