Ce salariu are Vladimir Putin? Suma care îl umilește pe Klaus Iohannis

Ultima actualizare:

Vladimir Putin este un președinte foarte controversat, iar salariul său colosal demonstrează influența ce o are liderul de la Kremlin. 

image

Vladimir Putin, președintele Rusiei, este un politician ce a fost criticat de foarte multe ori de către șefii de stat din Vest.

Putin are o strategie foarte controversată, iar recent a declarat că este gata să pornească o defensivă asupra Ucrainei și a ironizat România pentru că s-a opus unei astfel de inițiative. 

Liderul de la Kremlin pare o forță de neoprit, căreia nu-i este teamă de nimeni și nimic, însă multe tabloide din Occident au scos la iveală "slăbiciunile" președintelui Rusiei, Vladimir Putin, precum și faptul că viața sa de familie nu ar fi tocmai satisfăcătoare.

Vladimir Putin a divorțat de soția sa după un mariaj de 30 de ani, iar cele două fiice s-au dezis de numele celebrului lor tată. Nici aventurile amoroase ale liderului de la Kremlin nu s-au materializat, deși Putin a fost cuplat cu mai multe tinere superbe din Rusia. 

Unul dintre atuurile majore ale lui Vladimir Putin este averea sa, care s-ar ridica, după unele speculații, la fabuloasa sumă de 200 de miliarde de euro.

Salariul lui Putin este de peste două ori mai mare decât al lui Iohannis

Nu se știe cum a ajuns Vladimir Putin la o astfel de sumă, totuși un lucru este cert, salariul său, ca președinte al Rusiei, îl depășește pe cel al multor șefi de stat din Europa, printre care se află și Klaus Iohannis. 

Potrivit unor surse, în 2020, venitul anual al liderului de la Kremlin a fost de 10 milioane de ruble, adică 130.000 de dolari, așadar Putin ar câștiga lunar, suma de 10.833 de dolari. 

În România, președintele are câștiguri mult mai modeste, mai exact Klaus Iohannis primește un salariu anual de 178.391 lei, aproximativ 40.000 de dolari, iar lunar îi intră în conturi 3.600 de dolari. 

Salariul lui Vladimir Putin a înregistrat o creștere considerabilă față de perioada 2012-2016, când lua în mână, anuala suma de șase milioane de ruble, adică 77.000 de dolari, notează impact.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net