„Ce țară trebuie să vizităm neapărat?”. Transilvania, inclusă pe lista de destinații secrete din lume

Este ușor să fii convins de un loc plin de farmec pe baza fotografiilor exotice de pe rețelele de socializare, dar, de multe ori, locurile cele mai lăudate pe internet sunt invadate de turiști, dar acest lucru pentru mulți poate fi un inconvenient.

Castelul Bran este din nou vedetă în presa internațională / foto: Shutterstock
Castelul Bran este din nou vedetă în presa internațională / foto: Shutterstock

Dorind să iasă de pe cărările bătătorite, un utilizator Reddit, citat de jurnaliștii de la Daily Mail, a întrebat forumul: "Ce țară trebuie neapărat vizitată?", iar comentatorii au răspuns la grămadă cu locurile lor preferate de vizitat.

Utilizatorii și-au împărtășit propriile experiențe de vizitare a locurilor de vacanță puțin cunoscute - îndemnându-i pe oameni să se grăbească înainte ca turiștii din întreaga lume să se năpustească asupra lor.

Aruncați o privire mai jos la bijuteriile ascunse care promit frumusețea unei locații celebre pe Instagram fără aglomerația de oameni.

Slovenia, o bijuterie de țară

Slovenia este o țară din Europa Centrală, situată în apropierea Alpilor și la granița cu Marea Mediterană. Este cunoscută pentru munții, stațiunile de schi și lacurile sale.

„Slovenia este absolut superbă - cel puțin în anumite părți. Primește ceva turiști, dar mult mai puțini decât alte destinații la fel de frumoase”, a scris un utilizator.

„Soția mea este născută/crescută în Slovenia și ne întoarcem din doi în doi ani sau cam așa ceva pentru a-și vedea familia și prietenii”, a împărtășit un alt utilizator.

Aceștia au continuat: „Este o țară frumoasă, dar acest secret este cu adevărat dezvăluit acum, în special locurile Instagrammy, cum ar fi Lacul Bled și Predjama Grad. Garantat, încă nici pe departe la fel de aglomerat ca locuri precum Dubrovnik”.

Albania, țara cu plaje minunate și Munții Blestemați

Țara este cunoscută pentru plajele frumoase și pentru Munții Blestemați, care sunt un lanț muntos spectaculos din nordul Albaniei.

„Albania. Încercați-o înainte de exodul masiv din cauza influencerilor de pe Instagram”, a îndemnat un utilizator.

„O să merg în Albania. Are o reputație foarte proastă, dar oamenii de acolo sunt foarte calzi și cinstiți, plajele sunt incredibile, iar mâncarea este un amestec foarte bun de balcanic/grec/turc/italian”, a fost de acord un altul.

Și au continuat: „Este super ieftin și are vreme bună. Singurul dezavantaj este că îi lipsește infrastructura turistică pentru a ajunge între principalele orașe.”

„Autobuzele pot fi foarte aglomerate și pot lua oameni la întâmplare pe marginea autostrăzii/ livra pui la ferme la întâmplare”.

Castelul Bran iese din nou în evidență

Transilvania este situată în centrul României, fiind cunoscută pentru orașele medievale, munții și castelele precum Castelul Bran - o fortăreață gotică asociată cu legenda lui Dracula.

„Îmi place să văd acoperișurile roșii, câmpurile deschise și munții când zbor spre Transilvania. Cu cât aflu mai multe despre România, cu atât mă îndrăgostesc mai mult de ea”, a ,mărturist un utilizator.

„România - arhitectură grozavă”, a fost de acord altcineva.

Bolivia are peisaje superbe

Bolivia, țară fără ieșire la mare, se află în America de Sud și se întinde peste Munții Anzi, deșertul Atacama și pădurea tropicală din bazinul Amazonului.

„Un peisaj uimitor, impecabil de curat, oameni prietenoși și multă distracție dacă vrei să 'petreci”.

„Asta a fost acum 10 ani, sper că este la fel de frumoasă pentru că are un loc special în inima mea”, a scris un utilizator.

Muntenegru. țara cu de toate

Muntenegru este situat în partea central-vestică a Balcanilor, fiind cunoscut pentru lanțurile muntoase înalte, satele medievale și plajele sale.

 „Și eu am iubit Muntenegru”, a sugerat un utilizator Reddit.

„Întreaga regiune este uimitoare. Am fost destul de norocos să o vizitez: Slovenia, Serbia, Muntenegru și Croația (printre altele) și am crezut că este o parte a lumii minunat de frumoasă și subestimată”, a împărtășit un alt utilizator.

Paraguay, comoara nedescoperită din America de Sud

Paraguay este o țară situată între Argentina, Brazilia și Bolivia, în America de Sud.

„Paraguay este foarte mișto. Istoria și cultura capitalei Asunción sunt foarte mișto. O mulțime de războaie cu țările vecine de-a lungul anilor - la un moment dat în istoria lor, cam 90% dintre bărbații paraguayeni au fost uciși în războaie”, a scris cineva.

„Scena socială și mâncarea sunt, de asemenea, ridicole! Carnea proaspăt friptă la grătar direct de la asado cu prietenii este o chestie de legendă”, și-a amintit un utilizator.

„Una dintre părțile mele preferate din Paraguay a fost să stau până la ore obscen de târzii într-un club cu prietenii și apoi să mănânc lomitos, acest sandwich uimitor într-o pungă pe care îl cumperi într-o parcare la patru dimineața cu alți 50 de oameni beți și înfometați”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net