Ce vilă de lux și-a făcut fiica lui Becali în Constanța! Cum arată palatul de vacanță al Teodorei

Ce nu face Gigi Becali pentru fetele lui! Le-ar da și luna de pe cer, nu doar o vilă de lux la malul mării! Teodora Becali, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, și-a construit un palat în cartierul Tomis Plus, din Constanța.

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, și-a ridicat o vilă impunătoare la Constanța. Deși familia Becali deține și un hotel de lux pe Litoral, Teodora și-a dorit casa ei de vacanță la malul mării. Impunătoarea vilă iese în evidență de la depărtare și e îmbrăcată toată în marmură, urmând să fie folosită drept casă de vacanță.

Vila e îmbrăcată toată în marmură!

Teodora, fiica cea mare a lui Becali, este, mai nou, proprietara uneia dintre cele mai luxoase vile din cartierul Tomis Plus, din Constanța. Casa, care este una de vacanță, este situată pe strada Milano, din Constanța, în imediata apropiere a cartierului rezidențial Maurer.

Grandioasa construcție, îmbrăcată toată în marmură, se află în stagiul în final de construcție, ceea ce înseamnă că, vara aceasta, fiica lui Gigi Becali va putea să-și petreacă vacanțele în tihnă, la malul mării, alături de familia ei. 

Casă este formată din structura P+E1, este îmbrăcată în exterior toată în marmură și dispune și de o curte imensă, după cum se poate observa din primele fotografii cu vila, publicate de replicaonline.ro.

Teodora este căsătorită cu „Prințișorul de Dobroești“

Fiica cea mare a afaceristului Gigi Becali, Teodora, în vârstă de 28 de ani, este căsătorită cu afaceristul Mihai Mincu, cunoscut în showbiz drept „Prințișorul de Dobroești“. Teodora și Mihai Mincu și-au unit destinele în 2019, când au făcut o nuntă de vis.

Un an mai târziu, cei doi au devenit părinți și au acum două fete superbe, mezina lor fiind botezată în luna noiembrie a anului trecut.

Teodora Becali alături de soțul său + Gigi Becali / Sursă foto: arhivă personală
Teodora Becali alături de soțul său + Gigi Becali / Sursă foto: arhivă personală

Teodora Becali îi calcă pe urme tatălui său, căci a moștenit de la acesta flerul în afaceri. Astfel, la finalul lui 2021,Teodoara a dat un adevărat „tun" financiar: a vândut un teren în Pipera cu suma de 4,6 milioane de euro.

Gigi Becali și soția sa, Luminița, au împreună trei fete: Teodora, Alexandra și Cristina.

Familia Becali deține și un hotel de cinci stele la Venus

Patronul FCSB a investit la malul mării în mai multe hoteluri. Gigi Becali a cumpărat, în vara lui 2022, hotelul Inter din stațiunea Venus, deținut, în trecut, de Ioan Nicolae. Hotelul poartă, în prezent, numele Becali Hotel Venus, iar sigla amplasamentului de la malul mării este identică cu cea a echipei de fotbal Steaua, dar cu inițialele fetelor lui Gigi Becali.

Teodora, fiica lui Gigi Becali și soțul acesteia, Mihai Mincu, sunt cei care s-au ocupat de renovarea și redenumirea hotelului.

Pentru hotelul din stațiunea Venus, patronul FCSB a scos din buzunare nu mai puțin de 6,8 milioane de euro. Anul trecut, Gigi Becali s-a văzut nevoit să facă reduceri semnificative la tarife, pentru că turiștii l-au cam ocolit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net