Gigi Becali a devenit bunic! Fiica lui cea mare, Teodora, a adus pe lume o fetiță

Ultima actualizare:

    Gigi Becali a devenit bunicFoto: Arhivă Click
Gigi Becali a devenit bunicFoto: Arhivă Click

Fiica cea mare a finanțatorului FCSB, Teodora Becali, a născut o fetiță, iar Gigi este în culmea fericirii! După ce a trecut prin emoțiile nunții fetei sale, acum Becali experimentează un șir și mai profund de sentimente, după ce a aflat că a devenit bunic.

Emoții și fericire cât cuprinde în familia lui Becali, după ce fiica lui cea mare, Teodora, a devenit mămică, făcându-l pe finanțatorul FCSB cel mai fericit bunic. 

Gigi Becali a primit o veste emoționantă chiar în ziua derby-ului decisiv pentru titlu, CFR Cluj – FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a aflat că a devenit bunic după ce Teodora Becali a născut o fetiță, mărind astfel familia.

Reacția lui Becali a fost pe măsură, acesta mărturisind că nici măcar meciul mult așteptat nu mai era acum atât de interesant, după aflarea marii vești.

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă”, a spus Becali pentru Prosport.

Teodora Becali s-a căsătorit anul trecut cu Mihai Theodor Mincu
Teodora Becali s-a căsătorit anul trecut cu Mihai Theodor Mincu

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit anul trecut cu alesul său

Teodora (24) s-a căsătorit în octombire anul trecut cu Mihai Mincu, având parte de o nuntă ca în povești, unde finanțatorul FCSB nu s-a sfiit să bage mâna adânc în buzunar. Așa cum declara atunci, Becali susține că este foarte mândru de ginerele lui și că este extrem de mulțumit cu alegerea fiicei sale. „Mă bucur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur. Am trei prințese și acum mai am un prinț”, declara la vremea respectivă Becali.

Ginere Mihai Theodor Mincu, în vârstă de 28 de ani, este exact pe placul lui Becali, aceștia înțelegându-se de minune. „Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. (..)

Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, mai spunea atunci Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
Dana Deac jpeg
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net