Cea mai dezbrăcată mireasă de pe Facebook:„Nu suntem obligați să-ți vedem fundul la nuntă!”

29 mai 2019
image
Așa arată „rochia de mireasă” care a stârnit controverse pe rețelele de socializare

O viitoarea mireasă din SUA a stârnit controverse pe rețelele de socializare cu ținuta provocatoare pe care a ales-o pentru ziua cea mare. Femeia și-a ales un body alb, strălucitor și foarte decoltate, care nu acoperă foarte multe.

Înainte de nuntă, mireasa a postat un videoclip în care probează ținuta pe care o va purta. Zeci de femei s-au arătat intrigate de alegerea pe care a făcut-o curajoasa mireasă. Femeia a fost criticată intens pe Facebook, chiar și de prietenii ei. Rochia „netradițională” este, de fapt, un body și o trenă, care se poate scoate oricând își dorește mireasa.

image
Mireasa s-a filmat probând ținuta de nuntă

Ținuta extrem de sexy nu a fost văzută cu ochi buni de cei mai mulți internauți. Alegerea făcută are legătură, însă, cu locația nunții. Femeia din imagini a ales să se căsătorească pe plajă, deci cel mai probabil a vrut să fie în ton cu locul unde are loc cel mai fericit eveniment din viața ei. Chiar și așa, unii internauți au taxat-o pentru „rochia de mireasă” pe care și-a ales-o, în timp ce alții i-au luat apărarea.

image
Mireasa s-a filmat probând ținuta de nuntăFoto: Facebook

„Corpul ei este increidibl. Eu cred că arată foarte bine, dar ținuta pare rigidă și nu foate confortabilă”, „Ar fi fost maid răguț dacă era mai decent. Are un corp foarte frumos, dar ținuta arată ca un costum de baie sau ca o lenjerie intimă care nu își are locul”, „Mie îmi place! E foarte drăguță!”, „Cred că vrea să fie efectiv un costum de baie”, „Mi se pare practic, fiind o nuntă pe plajă”, „Unde e rochia de mireasă? Eu văd doar un costum de baie. Într-adevăr, are un corp perfect”, „Body-ul e frumos, dar nu suntem obligați să-ți vedem fundul la nuntă!”, „Apreciez atitudinea ei”, „Oribilă! Pune ceva pe tine”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de viitoarea mireasă. 

image
Femeia a ales această „rochie de mireasă” pentru o nuntă pe plajă
banica vicoveanca jpeg
andre JPG
00032 jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg