Cea mai mare frică a lui Andrew Tate. Ce erau nevoiți să facă bodyguarzii proxenetului, pentru a-i asigura liniștea

Andrew Tate făcea eforturi colosale să se simtă mereu în siguranță, însă tot greul pica, se pare, pe șeful pazei celebrului proxenet. Acesta a dezvăluit în presa internațională ce era nevoit să facă, pentru ca Tate să aibă liniște. 

Șeful pazei lui Andrew Tate a scos la lumină informații de-a dreptul fabuloase despre proxenet. Acesta a dezvăluit că atât el, cât și bodyguarzii pe care îi coordona, erau obligați să aibă mereu bagajele făcute, iar atunci când Tate se caza la un hotel, nici măcar nu se puteau schimba de haine. De ce? Pentru că în cazul în care Andrew ar fi simțit că este în pericol, aceștia să fie gata să plece din locația respectivă.

Șeful securității lui Andrew Tate, dezvăluiri fabuloase

Garda de corp a lui Andrew Tate, Bogdan Stancu, a afirmat recent că șeful său era un pic paranoic.

Într-un nou interviu acordat BBC, șeful de securitate al proxenetului a dezvăluit că Andrew credea în permanență că cineva vrea să-i facă rău.

Când a fost întrebat dacă Andrew trecea prin paranoia, Bogdan a răspuns: „Nu aș spune paranoic, dar poate ceva asemănător”.

„A vrut să aibă o viață normală și nu a putut - poate că este normal să fie un pic mai paranoic”, a spus Bogdan.

Amintindu-și de zilele de călătorie cu Andrew, Bogdan a menționat că „echipa de securitate stătea în interiorul hotelului cu bagajele nedesfăcute și fără să își schimbe hainele”.

„Pentru că știam că se poate întâmpla orice”, a remarcat el, potrivit The News.

În altă parte a interviului, Bogdan a vorbit și despre femeile care l-au acuzat pe Andrew de agresiune sexuală.

Citește și - Divele din România care au trecut prin patul lui Tristan Tate. Cu cine s-a iubit proxenetul

„Femeile credeau că se vor căsători cu Tate”

„Când și-au dat seama de realitate, este ușor să se transforme din prieten în dușman și să facă o declarație la poliție”, a comentat bodyguardul lui Andrew. Acesta a mai povestit în presă că toate femeile care veneau, pe rând, în vila de lux a fraților Tate erau convinse de faptul că se vor căsători cu Andrew și că vor rămâne mereu alături de el. N-a fost să fie, pentru niciuna dintre ele!

Între timp, Andrew și fratele său, Tristan Tate, se află în detenție pentru 30 de zile în închisoare, în timp ce investigațiile poliției legate de trafic de persoane și viol sunt în curs de desfășurare împotriva ambilor frați.

Ce s-a arătat în motivarea instanței, în privința victimelor lui fraților Tate

  • „Cu privire la mutarea sa în România, persoana vătămată a declarat că inculpatul i-a spus inițial că vor locui împreună, însă ulterior i-a spus că în casa în care locuiește acesta stau mai mulți bărbați care lucrează cu el și cu fratele său, așa că este mai bine să ia un alt apartament, doar pentru ei doi.
  • La momentul în care persoana vătămată a ajuns în România, inculpatul nu se afla în țară și i-a spus persoanei vătămate că nu va putea locui în apartament, aceasta trebuind să locuiască cu ... ..., care i-a cumpărat biletul de avion, a preluat-o de la aeroport și a condus-o în imobilul unde urma să locuiască (...)
  • Persoana vătămată a arătat că atunci când inculpata a luat-o de la aeroport i-a spus că va locui cu niște fete care lucrează pentru inculpatul ... și fratele său, acestea având conturi pe ... și împărțind câștigurile cu cei doi.
  • A menționat persoana vătămată că i s-a părut ciudat ceea ce îi spunea inculpata ..., dar era deja în România și nu mai avea ce face, gândindu-se că în momentul în care inculpatul va reveni în România vor locui împreună, așa cum îi promisese”, se menționează în motivarea instanței.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net