Incredibil cum arată mama și sora fraților Tate. Eileen este revoltată de acțiunile fiilor ei: "Nu i-am crescut așa"

Mama fraților Tate s-a ținut departe de scandalurile în care au fost implicați Andrew și Tristan, dar cele mai recente probleme cu legea ale celor doi au revoltat-o de-a dreptul pe Eileen Tate. Femeia locuiește și acum într-o zonă săracă din Luton, acolo unde și-a crescut cei trei copii, căci frații Tate au și o soră, Janine.

Eileen Tate și-a iubit enorm toți cei trei copii și a făcut tot posibilul să îi crească și să îi educe, deși nu i-a fost deloc ușor. Andrew, în vârstă de 36 de ani și Tristan, în vârstă de 34 de ani, sunt acuzați de conducerea unei rețele de trafic de persoane, viol și crimă organizată, conform The Sun. Frații Tate au dezamăgit-o cumplit pe mama lor.

Citește și: Pentru ce sumă accepta Georgiana Naghel să-i „toarne” pe frații Tate. Cum îi lucra pe la spate pe milionari

Cum arată mama și sora fraților Tate

Mama lui Andrew și a lui Tristan este foarte discretă în general, însă are câteva fotografii emoționante pe contul ei de Facebook, cu cei trei copii, căci are și o fiică. Potrivit celor de la The Sun, femeia nu este deloc mulțumită de ceea ce a făcut până acum Andrew Tate pe internet cu discursurile sale misogine: „Nu sunt deloc de acord cu asta, eu nu l-am crescut așa”, ar fi afirmat Eileen Tate.

Mama celor doi locuiește și acum într-o casă în zona Marsh Farm din Luton, iar locuința ei a fost construită în anii '70. A lucrat ca ajutor de bucătar în cantina unei școli și i-a crescut singură pe cei trei copii, după ce a divorțat de tatăl lor în anul 1997.

"Nu îi place deloc ce se întâmplă, nu este de acord cu ceea ce spune Andrew, cu misoginismul lui. Spune că el zice aceste lucruri doar ca să stârnească niște controverse, ca să primească reacții. Vorbește mereu despre mașini rapide și despre cum ar trebui să fie un bărbat adevărat, dar Eileen nu l-a crescut așa", a dezvăluit un apropiat al mamei fraților Tate.

Vezi și: Ce s-a întâmplat între fiica lui Cozmin Gușă și Andrew Tate? Daria avea doar 16 ani: „Mi s-a părut dubios”

Ce s-a întâmplat cu tatăl lor

Și o rudă din partea tatălui fraților Tate a rupt tăcerea și a afirmat că părintele acestora ar fi fost rușinat de acțiunile lor, dacă ar mai fi trăit. Emory Tate Junior era în armată atunci când a cunoscut-o pe viitoarea lui soție la baza aeronautică din Bedfordshire la mijlocul anilor '80. S-au căsătorit și s-au mutat la Chicago, acolo unde Andrew a venit pe lume, înainte să plece la Berlin, din cauza jobului din armată.

Din cauza carierei lui, tatăl fraților Tate era plecat foarte des de acasă, așa că mariajul lui s-a încheiat în cele din urmă. Cu toate că Andrew, Tristan și sora lor au rămas cu mama lor, au păstrat legătura cu tatăl lor până când acesta a murit. S-a stins din viață în timpul unui joc de șah, la un turneu din California, în octombrie 2015.

Uite și: Detalii neștiute din trecutul lui Andrew Tate. A fost arestat în Londra pentru sechestrare: «A bătut-o și a închis-o în apartament»

„Personal, eu consider că tatăl lor ar fi respectat talentul lor în afaceri, dar nu ar fi fost de acord cu misoginismul sau cu alte lucruri. El era o persoană bună și un excelent jucător de șah”, a declarat și Melvin Cox, verișorul lui Emory.

Însă, în mod surprinzător, mama fraților Tate chiar ar fi vizitat vila acestora din România, înainte ca aceștia să fie arestați. Andrew ar fi cel care are cea mai strânsă relație cu mama lui, dar modul în care a ajuns să facă afaceri ilegale i-a șocat pe cei care știu cum a fost crescut și educat de Eileen.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net