Motivele care vor duce la căderea ”imperiului Tate”. Fraţii proxeneți vor ajunge în sapă de lemn

Arestarea preventivă a fraţilor Tate a fost una dintre cele mai mediatizate acţiuni ale poliţiei române din ultimii ani. Cunoscuţi pe toată planeta, cei doi au toate şansele ca, pe lângă o posibilă încarcerare, să ajungă din milionari săraci lipiţi. O parte din averea lor a fost pusă sub sechestru de DIICOT.

Fraţii Tate se făleau  cu colecţia de maşini. Fotografii: Instagram
Fraţii Tate se făleau cu colecţia de maşini. Fotografii: Instagram

Andrew (36 de ani) şi Tristan Tate (34 de ani) au fost reţinuţi la 29 decembrie, după o percheziţie făcută de procurorii DIICOT în vila lor de lângă Bucureşti. 

Cele 11 mașini de lux au fost confiscate

Acuzaţi de constituire de grup infracţional şi viol, ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Dar aceasta nu ar fi singura lor problemă. Conform stirileprotv.ro, procurorii DIICOT le-au pus sub sechestru colecţia impresionantă de maşini, dar şi câteva imobile.

Printre acestea se află inclusiv vila de lângă Bucureşti, estimată la aproximativ 5 milioane de dolari, unde ar fi exploatat sexual, potrivit autorităţilor, cel puţin şase tinere. De fiecare dată când avea prilejul, Andrew Tate, influencer cu milioane de fani din toată lumea, se lăuda cu maşinile sale de lux. 11 la număr, acestea vor fi ridicate de procurorii de la Crimă Organizată.

Printre acestea se află un Bugatti Chiron, evaluat la trei milioane de dolari, un Rolls Royce Wraith de 380.000 de dolari, două Ferarri de peste o jumătate de milion de dolari, un McLaren de aproape 400.000 de dolari şi un Porsche GT Street de peste 300.000 de dolari.

Ele vor fi sechestrate până la terminarea procesului şi, conform avocatului celor doi, Eugen Vidineac, ”în situaţia în care există pretenţii civile din partea persoanelor vătămate ce vor fi exprimate în cadrul dosarului penal şi dacă vom avea de-a face cu o hotărâre de condamnare, este pentru îndestularea acestor pretenţii”. 

Cine sunt «Îngerii lui Tate»

Împreună cu fraţii Tate au fost arestate şi două femei, despre care se crede că sunt complicele celor doi. Supranumite de ”Daily Mail” ”Îngerii lui Tate”, Luana Radu şi Georgiana Naghel au fost ridicate din aceeaşi vilă.

Luana Radu (32 de ani) este fostă poliţistă, dar a demisionat în urmă cu opt ani de la secţia din Bucureşti la care a lucrat pentru a se dedica videochatului. Între timp, a devenit asistenta lui Tate, despre care am mai scris și aici (n.r. citește articolul integral despre ”îngerii lui Tate”)

Georgiana Naghel (28 de ani), este un model cu dublă cetăţenie, română şi americană. Se descria ca femeie de afaceri şi influencer şi, conform sursei citate, se crede că se întâlnea cu Tate de aproape un an, cei doi afişându-se în cluburi foarte des.

Conform raportului poliţiştilor, autorităţile au susţinut că ambele femei au ajutat la „constrângerea” a cel puţin şase femei pentru a crea conţinut pornografic pe reţelele sociale şi au ajutat la menţinerea lor în arest la domiciliu „ca nişte prizoniere”. 

Un fotomodel Playboy a scăpat ca prin minune

Conform celor de la ”Daily Mail”, Andrew Tate a încercat să ademenească un fost model Playboy în ascunzătoarea sa din România. Este vorba de Carla Howe (32 de ani), care le-a spus prietenilor că a scăpat ca prin minune.

Carla Howe
Carla Howe

Andrew Tate i-ar fi trimis fostei vedete mesaje „controlatoare şi agresive” şi a insistat ca ea să i se „supună”, scrie, în exclusivitate, sursa citată de adevarul.ro.

Fostul model Playboy a povestit prietenilor că ar fi putut fi una dintre victimele vizate, deoarece tacticile au avut o asemănare înfiorătoare cu modul în care procurorii români susţin că Tate şi fratele său au încercat să stabilească o relaţie cu victimele.

„El a vrut să merg în România şi am fost tentată. Mă face să mă gândesc acum cum ar fi putut să se întâmple ceva teribil”, le-a povestit tânăra prietenilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net