Cea mai puternică rugăciune pentru dragoste de Dragobete. Această sfântă muceniță te ajută să te căsătorești

Ziua de Dragobete este o ocazie minunată pentru a sărbători iubirea. Din păcate, nu toți au parte de noroc în dragoste. Mulți poate au probleme în relații, în timp ce alții speră de la o zi la alta să își întâlnească sufletul pereche și să își întemeieze o familie. Iată totuși, că speranța moare ultima, căci există mulți sfinți care ne pot veni în ajutor. Sfânta Mare Muceniță Irina este ocrotitoarea celor căsătoriți și îi ajută pe cei care vor să se căsătorească. Iată rugăciunea pe care să o rostești pe 24 februarie pentru noroc în dragoste.

Cea mai puternică rugăciune pentru dragoste de Dragobete
Cea mai puternică rugăciune pentru dragoste de Dragobete

Cea mai puternică rugăciune pentru dragoste de Dragobete

La data de 5 mai, românii sărbătoresc pe Sfânta Mare Muceniță Irina, considerată ocrotitoarea celor căsătoriți și a celor care doresc să își întemeieze o familie. Dacă aspiri la iubire, liniște și înțelegere în viața de familie sau în relație, atunci poți recita cea mai puternică rugăciune, prin care să ceri ajutorul imediat al Sfintei Mucenițe Irina.

„Cu umilinţa inimii şi cu evlavie venim noi, păcătoşii şi săracii, către tine, Sfântă slăvită fecioară şi Mare Muceniţă Irina, albina lui Hristos cea mult lucrătoare, care pe cuvintele Sfântului Duh, cele luminate şi mai dulci decât mierea şi fagurele, pe buzele tale le-ai purtat şi prin a lor dulceaţă şi lumină multe suflete ai îndulcit şi ai luminat; auzi-ne şi pe noi, nevrednicii, cei întristaţi şi apăsaţi de conştiinţa mulţimii păcatelor noastre, care, prin a noastră nesimţire şi lenevire, sporesc şi se întăresc, şi ca o rugină veche, prin obişnuinţă, cheltuiesc şi strică în toată vremea tăria şi frumuseţea sufletelor noastre. Şi de aceea, te rugăm pe tine, porumbiţa lui Hristos cea curată şi preablândă, care prin sfântă neprihănire ai zburat de pe pământ către acoperământul cerescului Vultur, nu ne uita pe noi cei nemernici şi cu totul neputincioşi, care ne zbatem, zăcând jos în această vale a plângerii şi a ispitirii, şi care îndrăznim a te pune pe tine mijlocitoare, sfântă fecioară, către Preabunul şi Preacuratul tău Mire, Hristos. Ia aminte la toţi cei care cu credinţă şi cu dragoste alergăm către tine la vreme de necaz şi de primejdii.

Ştim că tu ai mare îndrăzneală către Preabunul nostru Mântuitor, pentru a Cărui dragoste ţi-ai pus sufletul tău; de aceea credem fără de îndoire că la toată cererea spre folosul nostru vei fi ascultată de Preamilostivul Dumnezeu pe Care roagă-L să ne povăţuiască pe noi pe calea mântuirii şi să ne sprijinească cu darul Său la vreme de ispite şi de încercări şi să ne acopere cu a Sa milă de toate primejdiile văzuţilor şi nevăzuţilor vrăjmaşi. Să ne trimită frica Sa în inimile noastre, că prin ea să vieţuim cu trezvie şi cu luare aminte, spre a scăpa de veşnicele munci şi a dobândi bucuria cea necuprinsă de minte şi fără de margini şi să slăvim împreună cu tine, Sfântă fecioară, pe Dumnezeul nostru, Cel închinat în Sfânta Treime, pe Tatăl, pe Fiul şi pe Duhul Sfânt, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!”

Ai încredere în drumul tău și roagă-te din suflet. Nu deznădăjdui și ține minte că divinitatea are un plan cu fiecare dintre noi. Oricât de greu ar fi, suferința nu ține la nesfârșit, iar în rugăciune și credință ne putem găsi alinarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net