Cea mai sexy femeie pușcaș marin a renunțat la haine! S-a dezbrăcat pentru Donald Trump

Ultima actualizare:

    Marine Shannon a fost sergent în cadrul pușcașilor marini americaniFoto: Thomas Prusso/Instagram
Marine Shannon a fost sergent în cadrul pușcașilor marini americaniFoto: Thomas Prusso/Instagram

Marine Shannon, cunoscută drept cea mai sexy femeie pușcaș marin, a pozat într-o ședință foto sexy, cu ocazia vizitei de stat a lui Donald Trump în Marea Britanie. Blondina de 29 de ani din Minnesota este o mare susținătoare a președintelui american.

În timp ce la Londra sunt proteste împotriva lui Donald Trump, o americancă „dotată” își arată susținerea pentru controversatul lider de la Casa Albă. Îmbrăcată în haine minuscule, Marine Shannon s-a lăsat pozată în ipostaze provocatoare, de către fotograful Thomas Prusso. Focoasa blondă a fost pușcaș marin, dar s-a lăsat de această meserie pentru a deveni model full-time. Ea a intrat în armată la 19 ani și a luptat inclusiv în Afganistan, potrivit The Sun

Marine Shannon este mândră că a fost în armată
Marine Shannon este mândră că a fost în armată

„Îmi doresc ca președintele meu, oricine ar fi el, să reușească în tot ceea ce își propune. Sunt 100% americancă și îmi iubesc țara. Sper că vizita lui Donald Trump în Marea Britanie să fie un succes”, a declarat ea. Marine Shannon a publicat mai multe fotografi sexy pe contul ei de Instagram, acolo unde are sute de mii de fani.

Shannon are 29 de ani
Shannon are 29 de ani

Marine Shannon a fost sergent

Marine Shannon a fost numită cea mai sexy femeie pușcaș marine din lume
Marine Shannon a fost numită cea mai sexy femeie pușcaș marine din lume

„Ca femeie pușcaș marin, trebuie să muncești de două ori mai mult decât un bărbat ca să te simți egală cu bărbații. Mulți pușcași marini s-au gândit inițial că nu voi putea ține pasul cu ei, din punct de vedere fizic, sau că pur și simplu nu sunt la fel de puternică. Țelul meu a fost să le demonstrez că nu au dreptate. Le-am arătat că nu sunt o persoană care să se lase călcată în picioare. A fost foarte dificil, dar necesar. M-am antrenat mai mult decât credeam că pot rezista și am învățat să rămân calmă în niște situați absolut haotice”, a mai povestit Shannon. Ea a fost sergent, însă a renunțat la tot pentru o carieră în modelling.

„În armată, întotdeauna mi-am dorit să fiu cea mai bună. Le datorez pușcașilor marini viața mea. Armata mi-a dat un motiv să trăiesc și aș reveni oricând fără ezitare. Mulți oameni se întreabă toată viața dacă au făcut ceva pe lumea asta, dar pușcașii marini nu au această problemă”, a adăugat Marine Shannon. 

Citește și

Cele mai frumoase femei soldat din lume. Top 10

Ea e prima femeie din Armata Română care a condus un detașament în Afganistan

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net