Cei mai bătrâni tripleți din lume au împlinit 93 de ani! Au zeci de strănepoți

Se spune că toate lucrurile bune vin în număr de trei. Acesta a fost cu siguranță cazul atunci când s-au născut Larry Alden, Lon Bernard și Gene Carol Brown. Frații tripleți, născuți la 1 decembrie 1930, și-au sărbătorit pe 1 decembrie cea de-a 93-a aniversare. Ei sunt cei mai bătrâni tripleți (bărbați) din lume.

Larry, Lon și Gene Brown, cei mai bătrâni tripleți din moment
Larry, Lon și Gene Brown s-au întâlnit ultima oară anul trecut (Foto: Guinness World Records)

„Am fi încercat să ne mai întâlnim cel puțin o dată, dar fratele meu Gene, din Oklahoma, nu se simte bine și nu poate călători”, a spus Larry, citat de Cartea Recordurilor Guinness. „Vom sărbători fiecare acasă, în felul nostru.” Ultima dată când tripleții au fost împreună a fost anul trecut, pentru a 92-a aniversare, când au reușit să-și unească familiile și să petreacă timp prețios unul cu celălalt.

Sunt cei mai buni prieteni

S-au născut pe 1 decembrie 1930 (Foto: Guinness World Records)
S-au născut pe 1 decembrie 1930 (Foto: Guinness World Records)

În pofida distanței care îi desparte, relația lor a rămas strânsă de-a lungul anilor. Frații, originari din Kansas, SUA, s-au născut în timpul Marii Depresiuni. Larry a fost primul născut, urmat de Lon și Gene. Tripleții au avut și trei frați mai mari și o soră, care au murit cu toții. Au multe amintiri frumoase din copilărie. Larry a mai dezvăluit că deși au avut din când în când neînțelegerile lor, ca orice frați, relația lor a fost mereu una specială.

Când erau adolescenți, le plăcea să se îmbrace la fel, dar odată ce au crescut, și-au dat seama că nu apreciază atenția celor din jur, așa că au renunțat să se mai asorteze. Atunci când a început războiul din Coreea între 1950 și 1951, toți cei trei frați au decis să se înscrie împreună în Forțele Aeriene. Lon și Gene au fost acceptați, însă Larry a fost respins, din cauza astmului său. Mai târziu în viață, Lon a devenit preot baptist și chiar a organizat nunțile lui Larry și Gene.

Gene a ajuns inginer electric, lucrând în cele din urmă pentru Phillips Petroleum Company până la pensie. Larry a lucrat o scurtă perioadă pentru compania Boeing, apoi pentru General Motors în Kansas City până la pensionare. Astăzi, Larry, Lon și Gene au propriile familii. Larry are trei copii, opt nepoți și 12 strănepoți. Lon are patru copii, șase nepoți și trei strănepoți. Gene are doi copii, șase nepoți și 10 strănepoți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
image
actualitate.net
image
actualitate.net