Cel mai înalt câine din lume! Se comportă ca unul mic și îi place să stea în brațele stăpânilor

Kevin, un dog german în vârstă de trei ani, este cel mai înalt câine mascul viu din lume, dar asta nu înseamnă că este suficient de mare pentru a fi lăsat „Singur Acasă”... Și da, de aici vine numele lui, fiind botezat după simpaticul personaj principal din film.

Kevin, cel mai inalt câine din lume, pe canapea alături de familia lui
Kevin este descris ca fiind un uriaș blând (Foto: Guinness World Records)

Kevin a revendicat titlul record, având o înălțime de 97 cm de la picioare până la greabăn. Aceasta este înălțimea medie a unui copil de trei ani, iar masculul dog german are, în general, aproximativ 76 de centimetri.

Iar Kevin este atât de înalt când stă în patru labe! Dacă se ridică în două picioare, el își întrece fără probleme stăpânii. I-a succedat lui Zeus, tot un dog german, care a murit în mod tragic la vârsta de trei ani anul trecut, din cauza cancerului.

Kevin locuiește în West Des Moines, Iowa, SUA, cu stăpânii săi iubitori Tracy și Roger Wolfe și copiii lor Alexander, 12 ani, și Ava, 10 ani. El are și numeroși „frați” animale - trei câini și patru pisici, precum și găini, capre și cai. Câinele este exemplul suprem de „gigant blând”. Nu-i place nimic mai mult decât să doarmă pe canapea, în locul lui preferat. De asemenea, adoră să fie îmbrățișat și mângâiat.

Kevin, cel mai înalt câine din lume, alături de stăpânul lui
Când se ridică în două picioare, Kevin e mai înalt decât stăpânul său (Foto: Guinness World Records)

Dar pentru el aspiratorul este cel mai înfricoșător lucru pe care l-a văzut vreodată. Chiar și măsurarea lui pentru Cartea Recordurilor s-a dovedit dificilă, deoarece bietul Kevin a fost speriat de banda de măsurare. „Kevin este simbolul gigantului blând. În rest, e chiar un câine fricos, deși este atât de mare! E îngrozit de aspirator, aleargă prin toată casa când îl vede”, a declarat stăpâna lui, pentru Cartea Recordurilor.

Tracy, care lucrează la o clinică veterinară, a spus că dog germanul este ca un „bebeluș mare” și adesea se comportă de parcă nu ar avea idee cât de uriaș este: „Nu este conștient că e atât de mare. El vrea mereu să se strecoare în pături mici, să stea pe noi și să facă tot ceea ce fac ceilalți câini mai mici”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net