Zeus, cel mai înalt câine din lume, a primit un diagnostic devastator. Medicii veterinari îi vor amputa un picior

Sfâșietor! Zeus, cel mai înalt câine mascul din lume, a fost diagnosticat recent cu cancer osos. Asta înseamnă că Marelui Danez îi va fi amputat piciorul drept din față. Câinele în vârstă de trei ani ar putea fi, de asemenea, supus radioterapiei și chimioterapiei.

Zeus, cel mai înalt câine din lume
Zeus a intrat în Cartea Recordurilor în 2022 (Foto: Guinness World Records)

Familia strânge donații pentru tratamentul lui Zeus

Zeus, care locuiește în Texas, SUA, împreună cu stăpâna lui, Brittany Davis, a intrat în Cartea Recordurilor în martie 2022 . Câinele are o înălțime de 1,04 m. „Am fost dărâmați când am aflat diagnosticul, iar acum ne confruntăm nu numai cu provocări emoționale, ci și cu probleme financiare care vin odată cu oferirea celor mai bune tratamente medicale posibile pentru iubitul nostru Zeus.”, a declarat Britanny. Proprietarii lui Zeus strâng donații pentru a-i oferi cea mai bună îngrijire veterinară pe parcursul luptei sale împotriva cancerului.

„După cum vă puteți imagina, costul tratării cancerului la animale este destul de mare. Vrem să facem tot ce ne stă în putere pentru a-i oferi lui Zeus o șansă la viață, pentru a-i oferi asistența medicală, tratamentele și medicamentele necesare pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții și, eventual, pentru a-și prelungi timpul alături de noi. Ne adresam cu umilință prietenilor, familiei și persoanelor pline de compasiune, care înțeleg legătura specială pe care o împărtășim cu animalele noastre de companie.

Orice contribuție, oricât de mică, ar avea un impact semnificativ asupra bunăstării lui Zeus și a ușurarii emoționale pentru familia noastră în această perioadă dificilă. Fiți siguri că fiecare dolar strâns va merge direct către cheltuielile medicale ale lui Zeus, pentru că vrem ca el să primească cea mai bună îngrijire posibilă.”, a mai spus femeia.

Freddy, un Mare Danez care a fost cândva cel mai înalt câine din lume, a murit la vârsta de 8 ani, în 2021. Avea o inălțime de 1,03 m.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
image
actualitate.net
image
actualitate.net