Cel mai mortal film horror din lume pe care nu trebuie să-l vezi singur. Dacă faci asta, nu vei mai avea somn și liniște!

Un băiat și o fată intră în pădure pentru a săpa o groapă în Iad. Se spune că este un film blestemat de la sfârșitul anilor 1970, „Antrum” examinează puterea înfiorătoare a povestirii. Se spune că toți programatorii festivalului care l-au urmărit au murit în decurs de câteva ore.

„Antrum" este un film de groază canadian Foto: Pixabay.com
„Antrum" este un film de groază canadian Foto: Pixabay.com

„Antrum", poveste de groază

Este o poveste despre un băiat și o fată care intră în pădure, în încercarea de a salva sufletul animalului lor de companie recent decedat. Ei călătoresc spre „Antrum", chiar în  locul în care diavolul a aterizat, după ce a fost alungat din rai. Acolo, copiii încep să sape o groapă spre iad.

„Antrum", un film blestemat

,,Antrum", un lungmetraj filmat la sfârșitul anilor 1970, este o producție despre care se spune că este blestemat. În 1988, un cinematograf din Budapesta care proiecta filmul, a ars în pământ, ucigând cei 56 de oameni care erau prezenți.

După vizionare, oamenii au murit în câteva ore

Toți programatorii festivalului care l-au urmărit, au murit în câteva ore. Poate credeți că le-ați văzut pe toate, dar „Antrum" este cu adevărat altceva. Realizat în 1979, filmul în sine urmărește un frate și o soră care încearcă să-l evoce pe diavol... ca să învie un câine pierdut.

Despre film

Ideea centrală, care avea să devină mai târziu baza pentru „Antrum”, a venit din conceptul despre cum ar fi să vizionezi un pretins film „blestemat”, despre care regizorii au simțit că va face un film de groază grozav. 

Pentru aspectele oculte ale filmului, Amito și Laicini au studiat diverse reprezentări istorice și culturale ale demonilor și diavolului, în timp ce inspirația a venit de la un scurtmetraj al lui David B. Earle intitulat „Dining Room or There is Nothing”, pe care Laicini a pretins că l-a văzut în timpul școlii de film. 

Actrița americană Nicole Tompkins a fost distribuită în rolul principal al lui Oralee, în timp ce copilul actor Rowan Smyth a fost distribuit în rolul fratelui ei mai mic Nathan. Fotografiile principale au avut loc în sudul Californiei, pe o perioadă de o lună.

Filmul a fost nominalizat la mai multe premii

„Antrum" și-a făcut premiera mondială la Festivalul de film de groază din Brooklyn, pe 14 octombrie 2018 și a fost proiectat la alte festivaluri de film, unde a fost nominalizat la mai multe categorii. 

Uncork'd Entertainment a achiziționat ulterior drepturile de distribuție nord-americane ale filmului, fiind lansat în toamna anului 2019. A primit recenzii pozitive de la critici care i-au lăudat atmosfera, actoria și creativitatea, în timp ce unii i-au criticat ritmul, timpul de rulare și complot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net