Filmul horror care îi îngrozește pe spectatori din primele minute. Este pe locul 2 pe Amazon Prime

Ești un iubitor de filme de groază? Click! vine cu o sugestie și îti prezintă pelicula coreeană horror care îi îngrozește pe spectatori încă din primele 10 minute. Este vorba despre un film lansat în 2016, „The Wailing”, care a fost readus în atenţia cinefililor, după ce a fost introdus în top Amazon Prime, unde ocupă locul al doilea.

„The Wailing”, filmul ce îi îngrozește pe urmăritori din primele minute (foto: rottentomatoes.com)
„The Wailing”, filmul ce îi îngrozește pe urmăritori din primele minute (foto: rottentomatoes.com)

Filmul „The Wailing” este un horror coreean și are un procent impresionant, de 99%, pe site-ul Rotten Tomatoes care publică informații și comentarii despre diferite filme. Deasemenea, se bucură de un succes nebun şi pe platforma care îl difuzeayă în prezent, Amazon Prime.

Despre ce este vorba în film? Ei bine, acțiunea se concentrează asupra unui ofițer de poliție dintr-un sat rural, care investighează o serie de decese în comunitatea sa. Atenţia sa se îndreaptă spre un nou venit, iar acţiunea este paranormală şi surprinzătoare, consideră iubitorii de filme.

Şi clipul de prezentare este terifiant

În rolurile principale sunt cunoscuți actori coreeni, precum Jun Kunimura (67 de ani), Kwak Do-won (47 de ani) și Woo-hee Chun (35 de ani). Scenele terifiante cu demoni, fantome și ritualuri i-au speriat pe mulți telespectatori, care nu au decât cuvinte de laudă despre film.

„Am început să mă uit la filmul «The Wailing». Au trecut doar 10 minute și eu sunt deja speriat”, „Sunt speriat ca naiba după ce am urmărit filmul”, „Filmul «The Wailing» este fantastic, necesită atenție și te lasă fără energie. E ca filmul «The Witch» sau ceva de genul, îți este greu să te uiți, dar te atrage”, „Nu am mai lăudat un film horror de ceva vreme, dar «The Wailing» merită. Un mister de groază înspăimântător care nu se teme să împingă limitele. Cinematografia coreeană întrece filmele americane în acest moment”. Iată doar câteva din comentariile aduse de cei care au urmărit filmul, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Dacă ești pasionat de filmele de groază și îți plac scenele ce te țin în suspans sau te sperie, filmul „The Wailing” pare a fi alegerea perfectă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net