Cine este românul care spală mașinile Regelui Charles. Eugen are o poveste de succes

Ultima actualizare:

Îl cheamă Eugen și este de loc din Tecuci, județul Galați. Nu o ducea bine în România, scriu jurnaliștii britanici care s-au interesat de viața celui care îi face lună mașinile regelui Charles și nu numai. Eugen a muncit pe brânci patru ani, apoi a reușit să își deschidă propria afacere. Azi, limuzinele Casei Regale sau ale unor personalități britanice trec prin mâinile lui.

Cum a început aventura lui Eugen în Marea Britanie

Eugen Tudose este din Tecuci și a cunoscut succesul în Anglia. Nu vrea să se mai întoarcă în România
Eugen Tudose este din Tecuci și a cunoscut succesul în Anglia. Nu vrea să se mai întoarcă în România

Eugen Tudose a părăsit România acum şapte ani. A ajuns în Anglia cu 100 de lire sterline în buzunar. Și de aici începe povestea lui.

„Timp de doua saptamani, ca sa ma pot descurca cu banii, am cheltuit cel mult doua lire pe zi si am dormit pe scaunele de la Victoria Coach Station", a povestit Eugen jurnaliștilor britanici de la publicatia Coventry Live.

Eugen Tudose roman Anglia 2 FOTO Anuntul UK jpg

Eugen este din Tecuci și a plecat din România pentru că și-a dorit un trai mai bun. După ce a reușit să-și pună de-o parte aproximativ 100 de lire, a plecat în aventura vieții lui.

A ajuns în Anglia cu un singur gând: să-și găsească un loc de muncă fără, orice fel de activitatea unde putea spă câștige un ban cinstit.

Și Eugen a reușit. A primit un loc de muncă la Jaguar Land Rover, unde timp de patru ani a spălat mașini.

„În ultimul an de muncă la Jaguar am decis să îmi deschid propria mea firma de spălătorie, oferind servicii la domiciliul clienților.

Calitatea devastatoare de la spălătoriile din UK m-a determinat sa încep o asemenea afacere.

Dupa un an de zile am început sa îmi fac baza mea de clienți și contracte semnate iar acum compania mea ajunge oriunde in UK", a spus Eugen pentru Anuntul UK.

Cum a ajuns să spele mașinile Regelui Charles

Experiența câștigată ca angajat la Jaguar Land Rover l-a ajutat foarte mult pe Eugen. Pe lângă faptul că a învățat să îți deschidă o afacere, apoi să o dezvolte a fost și un element cheie în CV-ul lui. Poate chiar detaliul care i-a atras clienții de care se bucură azi.

Asa a ajuns sa spele limuzinele mai multor britanici celebri, prima persoana faimoasa care l-a contactat fiind campionul mondial de box Chris Eubank, alaturi de care in 2022 a aparut într-un articol al unei publicatii din Coventry.

Eugen Tudose și-a deschis propria afacere în Anglia. Foto: Anunțul UK
Eugen Tudose și-a deschis propria afacere în Anglia. Foto: Anunțul UK

„Cum am ajuns să spăl mașinile Regelui? Regele cu siguranță nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile...M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate.

Nu se gândește să revină în România: „Știu de unde am plecat”

Îmi fac treaba cu seriozitate maxima, când spăl o mașină nu contează că e a Regelui sau a altcuiva", a povestit românul.

„După ani de muncă, m-am stabilit aici, mi-am cumpărat casa mea în West Midlands și nu mă gândesc să mă retrag curând în România pentru că știu de unde am plecat...", a mentionat conaționalul nostru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net