Românul care și-a pus plăcuțe de mașină cu mesajul injurios M*** PSD s-a înscris într-un partid

Răzvan Ştefănescu, românul plecat la muncă în Suedia ajuns celebru datorită mesajului injurios adresat PSD, prin intermediul numărului de înmatriculare s-a înscris recent într-un partid. Românul, care lucrează în Suedia, a creat multă agitație printre polițiștii din București, în 2018, când a apărut pe străzi cu o mașină ale cărei plăcuțe de înmatriculare aveau un mesaj injurios la adresa PSD.

În ce partid s-a înscris Răzvan Ștefănescu

Răzvan Ștefănescu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Răzvan Ștefănescu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban a precizat că a rămas prieten cu Răzvan Ştefănescu, românul plecat la muncă în Suedia ajuns celebru datorită mesajului injurios adresat PSD, prin intermediul numărului de înmatriculare, și este coleg cu acesta în formaţiunea politică.

Orban a postat şi o poză împreună cu Ştefănescu şi a adăugat că ambii şi-au păstrat aceeaşi „atitudine categorică contra PSD şi contra USL reloaded”.

„Am rămas amic cu «artizanul» plăcuţei suedeze. De astăzi, Răzvan Ştefănescu este şi coleg cu mine în Forţa Dreptei. Amândoi ne-am păstrat aceeaşi atitudine categorică contra PSD. Şi contra USL reloaded”, a scris Ludovic Orban, miercuri pe Facebook.

Scandalul plăcuțelor

Pe 30 iulie 2018, Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia.

De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului, acesta declarând că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Poliţia Rutieră a deschis atunci un dosar penal în acest caz susţinând că maşina cu numărul de înmatriculare „M..EPSD” nu are drept de circulaţie în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm.

6 baza placute nr partial blurat jpeg

În același caz, Ambasada Suediei la Bucureşti a susţinut că autoturismul are drept de circulaţie în Uniunea Europeană, dar că posesorul trebuie să deţină documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate şi oficiale.

Pe reţelele de sociale a fost organizat un protest în faţa sediului Poliţiei Rutiere de pe strada Udrişte din Bucureşti.

Pe 7 august, dosarul penal privind plăcuţele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD din Suedia a fost închis oficial, după ce procurorii au admis propunerea de clasare formulată de Poliţia Română. Procurorii au decis, de asemenea, ca cele două plăcuţe de înmatriculare să fie restituite autorităţilor din Suedia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net