Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Oscar 2024. A participat la un eveniment organizat de Elton John

Ultima actualizare:

Sunt celebre petrecerile organizate anual de Vanity Fair și Elton John în onoarea galei Premiilor Oscar. Elton John, în calitate de gazdă a evenimentului său, are un scop bine definit: să strângă fonduri pentru bolnavii de HIV-SIDA și pentru cercetarea în acest domeniu, prin intermediul organizației sale de caritate. În 2024, printre invitați s-a numărat și Mădălina Ghenea, iar românca a avut o apariție impresionantă.

Mădălina Ghenea și Nadia Comăneci, la evenimentul organizat de Elton John la Oscar 2024

Mădălina Ghenea a fost prezentă la Oscar 2024. Sursă foto: Instagram/Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a fost prezentă la Oscar 2024. Sursă foto: Instagram/Mădălina Ghenea

Printre persoanele VIP invitate s-a aflat și fosta campioană la gimnastică Nadia Comăneci.

Printre invitații de marcă au fost prezenți Donatella Versace, Sharon Stone, Elizabeth Hurley, Zooey Deschanel, Patricia Arquette, Danny DeVito, Rhea Pearlman, Tim Allen, Alexis Bledel, Avril Lavigne sau Heidi Klum, potrivit Elle.

Actrița și modelul Mădălina Ghenea a avut o apariție impresionantă la petrecerea anuală de vizionare a premiilor Oscar, organizată de Elton John în beneficiul Fundației Elton John AIDS.

Mădălina Ghenea a atras atenția în mulțimea de celebrități internaționale. Vedeta a purtat o rochie nude, elegantă, cu o trenă și aplicații strălucitoare, completată de o crăpătură pe picior. Elementul surpriză al ținutei a fost spatele complet gol, pe care actrița a vrut să-l pună în valoare în fața fotografilor. Mădălina a fost fotografiată din toate unghiurile și a fost încântată să fie în preajma unor celebrități de prim rang.

Mădălina Ghenea, probleme de sănătate

Apariția Mădălinei Ghenea vine la puțin timp după ce a anunțat pe rețelele de socializare că are nevoie de odihnă din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat. În urmă cu câteva săptămâni, actrița a postat un mesaj pe Instagram în care anunța că va face o pauză. Actrița a postat pe pagina sa de Instagram un Story cu câteva baloane pe care le-a primit de la cei dragi, alături de un mesaj.

„Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat. Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație.”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net