Așa arăta în copilărie cea care azi e cea mai curtată româncă. Asemănarea cu fiica ei este izbitoare

Are 36 de ani și este una dintre cele mai frumoase femei din România, extrem de apreciată peste hotare. S-a iubit cu bărbați celebri, iar idilele ei au ținut prima pagină a publicațiilor din Italia sau SUA. Prin frumusețea sa a cucerit staruri de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler, cu care a avut relații ce păreau la un moment dat foarte serioase. De altfel, Gerard Butler a venit în România pentru ea. Desigur, este vorba despre M ădălina Ghenea. A fost criticată că și-a făcut multe operații esttetice la nivelul feței și ca să închidă gura cârcotașilor a făcut publică o poză cu ea din copilărie.

Foto: Facebook/Madalina Ghenea
Foto: Facebook/Madalina Ghenea

Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie

Pe rețelele sociale a fost acuzată de-a lungul timpului că ar avea multe operații estetice atât la nivelul feței cât și a trupului.

Foto: Instagram/Madalina Ghenea
Foto: Instagram/Madalina Ghenea

Fotomodelul a publicat o fotografie cu ea din copilărie în care se poate observa că anumite trăsături sunt aproape identice cu cele de la maturitate.

Actrița și fotomodelul a postat pe rețelele sociale o fotografie veche în care ea are în jur de 5 ani. Buzele, nasul, ochii și sprâncenele par să-și păstrat naturalețea și la maturitate.

image

De altfel, Mădălina Ghenea a scris, atunci când a publicat fotografia, că nu a apelat niciodată la intervențiile chirurgicale.

Cum arată fiica Mădălinei Ghenea

Actrița este mama unei fetițe pe care o ține departe de fotografi și evită să o expună pe rețelele sociale. Charlotte, la cei 6 ani pe care îi are acum, este de o frumusețe răpitoare, moștenind trăsăturile mamei sale.

Într-un gest rar, actrița a postat pe una dintre rețelele sociale două fotografii cu fetița ei.

„De când ți-am auzit primul țipăt și ți-am văzut ochii minunați, inima mi-a fost furată. Și a fost cel mai frumos hoț pe care l-am văzut vreodată” , a fost mesajul care a însoțit fotografiile postate pe Instastory.

În prima fotografie, Mădălina Ghenea a surprins-o pe fiica ei într-o cadă plină cu spumă.

fiica madalinei ghenea jpg

„Când văd poze cu C (n.r. Charlotte) îmi ia o secundă să-mi dau seama dacă e ea sau sunt eu în ele”, a scris vedeta.

Următoarea imagine este cu Charlotte în pat, când doarme.

image

Matei Startan este tatăl fetiței Mădălinei Ghnea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care până la urmă s-a sfârșit. Mădălina Ghenea s-a mutat cu fetița lor în Italia. Matei Stratan, care provine dintr-o familie extrem de înstărită, are propria companie și face muzică pentru filme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net