Compania cunoscută care și-a bătut joc de un anjagat loial. Cum a fost răsplătit pentru 27 de ani în care nu și-a luat nicio zi liberă de muncă

Un bărbat angajat la Burger King a avut parte de o surpriză neplăcută pentru că în cei 27 de ani de muncă nu a lipsit nici măcar o zi. Cum a fost recompensat din partea companiei. 

Angajat / foto: Pixabay
Angajat / foto: Pixabay

Kevin Ford a primit din partea șefilor un bilet la film, o cană și niște bomboane. Plănuiește să își deschidă propria afacere din banii pe care oamenii impresionați de povestea lui i i-au donat. 

Situația scandaloasă pentru un angajat Burger King

Șefii fialialei de la Aeroportului Internațional McCarran din Las Vegas au sărbătorit în anul 2022 cea de-a 27-a aniversare a reprezentanței, moment prielnic pentru a oferi cadouri angajaților companiei. 

Cel mai fidel angajat a avut parte de o atenție mizeră: o pungă cu un bilet la film, un pahar Starbucks și un amestec de bomboane și ciocolată după aproape 30 de ani lucrați fără nici măcar o zi liberă. 

Conform New York Post, bucătarul al Burger King din Las Vegas plănuiește să înceapă o nouă afacere alături de fiica sa, Seryna, tot în industria culinară. Kevin Ford a primit 460.000 de dolari în urma unei campanii de strângere de fonduri din partea persoanelor care au fost impresionate de povestea sa și dezamăgite de atitudinea scandaloasă a celor de la Burger King. 

Fiica lui Ford a fost dezamăgită de pățania tatălui său, astfel că a decis să creeze un GoFoundMe pentru a-și arăta dragostea și aprecierea față de tatăl ei, care le-a crescut și educat așa cum a știut mai bine pe Seryna și celelalte trei surori ale sale. 

„Inițial a început să lucreze la această slujbă ca tată singur, când a obținut custodia mea și a surorii mele mai mari în urmă cu 27 de ani”, a scris Seryna în 2022.

„Apoi, pe măsură ce familia noastră a crescut și s-a recăsătorit, a continuat să lucreze acolo datorită asigurării de sănătate care a fost i-a oferită prin intermediul acestui angajator, deoarece era sindicalizat. Acest lucru le-a făcut pe toate cele patru fiice ale sale să treacă la liceu și la facultate, cu acoperire completă a asistenței medicale”.

Kevin Ford și Seryna își încep propria afacere 

Cu banii strânși în urma campaniei, cei doi au decis să cumpere un camion de mâncare din China, care a venit echipat complet, având și cuptor și friteuză. 

Kevin Ford, care încă mai este angajatul Burger King, va concepe cu fiica sa un meniu de bază format din hamburgeri și hot dog.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
aeroport  jpg
masina volan pixabay1 jpg
eb0xp9gqTGe 3O jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Alanya Turcia Unspalash jpg
hotel vacanta pixabay jpg
andrea galimberti sara stefanelli jpg
Nava Hetman Ivan Mazepa FOTO @DEFENSEEXPRESS / X
image
actualitate.net
image
actualitate.net