O tânără a renunțat la medicină și acum face bani cu nemiluita! Unde s-a angajat: „Oamenii spun că sunt prea drăguță pentru asta”

O femeie zidar a dezvăluit cum a luptat împotriva stereotipurilor de gen pentru a lucra în industria pe care o iubește, în timp ce oamenii îi spuneau că este prea frumoasă pentru a face acest lucru.

Tânăra a reușit până la urmă să-și urmeze visul / foto: Pixabay
Tânăra a reușit până la urmă să-și urmeze visul / foto: Pixabay

Emily Leach și-a urmat visul de a deveni zidar, dar a fost împinsă înapoi atunci când a început să audă comentarii potrivit cărora nu este locul potrivit pentru ca o femeie să lucreze în acest domeniu.

Oamenii s-au îndoit de alegerea ei profesională

Tânăra în vârstă de 25 de ani din Barnsley, South Yorkshire, a povestit cum oamenii au pus la îndoială alegerea ei profesională din cauza aspectului ei fermecător, dar nu a lăsat ca acest lucru să o oprească.

Ea a spus: „Oamenii spun că sunt prea drăguță pentru a fi zidar sau spun că sunt cel mai frumos zidar pe care l-au văzut vreodată, ceea ce nu este chiar un compliment, având în vedere că stereotipurile zidarilor sunt bărbații grizzly!”.

Emily a povestit, potrivit The Sun, că a îndrăgit ideea de a fi zidar încă de când era mică, dar a lăsat-o baltă pentru a studia pentru a deveni medic veterinar la universitate.

Însă, după absolvire, a decis să renunțe la o carieră plină de animale bolnave și, în schimb, și-a urmat visul de a fi de a lucra cu mortar și cărămidă. 

A aplicat pentru un post de ucenic pe site-ul Bellway (o companie de dezvoltare imobiliară și de construcție de locuințe) și, după trei sau patru interviuri, a fost acceptată.

Era îngrijorată că nu va fi luată în serios

Zidărița a explicat că era îngrijorată că nu va fi luată în serios ca femeie în industrie, dar voința ei puternică a împins-o înainte.

Ea a dezvăluit că oamenii au fost surprinși de alegerea ei profesională din cauza faptului că este atât de atrăgătoare în afara serviciului și că îi plac lucrurile tipic feminine.

Emily spune că  rareori are problemele la muncă, dar online este lovită de sute de comentarii sexiste. 

Cu toate acestea, Emily nu lasă comentariile să o afecteze, deoarece spune că își trăiește visul, are succes și este fericită.

Ea a spus: „Întotdeauna am fost interesată încă de când eram foarte tânără, dar, evident, după cum știm cu toții, nu există literalmente femei în această industrie.”

„Sunt foarte feminină, dar, evident, arăt întotdeauna puțin cam dură din cauza muncii.”

„M-am gândit doar că trebuie să fiu fericită. Trebuie să fac o meserie care să îmi placă. Așa că am aplicat pentru ucenicie și iată-ne aici!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net