A renunțat la școală când avea 16 ani, dar acum se laudă cu un salariu de 12.500 de dolari pe lună. Ce meserie are

În timp ce unii se luptă să aibă un venit sigur și un trai decent, alții se bucură de un salariu uriaș. Este și cazul lui Kurt Malpass, care a abandonat școala pe când avea doar 16 ani, dar în prezent conduce un Audi S8, în valoare de aproape 38.000 de dolari și a ajuns să câștige un salariu de 12.500 de dolari pe lună. Ca meseria are tânărul?

Kurt Malpass are un salariu de 12.500 de dolari și conduce un Audi S8 / Foto: Colaj Facebook
Kurt Malpass are un salariu de 12.500 de dolari și conduce un Audi S8 / Foto: Colaj Facebook

Kurt Malpass, în vârstă de 26 de ani, din Tean, Staffordshire, a început să lucreze încă de la vâsta de 16 ani, când a fost obligat să facă la școală un curs „pentru copiii care nu ascultă”. A făcut o pasiune pentru zidărie, și-a obținut rapid calificarea și s-a perfecționat lucrând pentru o companie, înainte de a deveni independent la 19 ani. În prezent, Kurt câștigă până la 1.000 de dolari pe zi ca zidar.

Așa a ajuns tânărul să își achiziționeze prima casă cu trei dormitoare, în valoare de 140.000 de dolari la doar 19 ani. Mai mult, conduce un Audi S8, în valoare de aproape 38.000 de dolari și câștigă până la 12.500 de dolari pe lună.

Zidarul vrea să își cumpere un Lamborghini

Sunt destul de deștept, dar obiecte precum franceza, spaniola și geografia nu m-au interesat niciodată. Când m-am dus să fac zidărie, m-am îndrăgostit de ea și, în mod natural, eram și bun la asta. Mi-am cumpărat prima casă la 19 ani – dacă ești dispus să muncești din greu și multe ore, poți câștiga bani ușor. Fiind zidar, oamenii nu te privesc de parcă ai fi o persoană inteligentă. Oamenii cred că este ușor și suntem plătiți excesiv pentru ceea ce facem, dar este o abilitate și nu toată lumea o poate face”, a declarat Kurt Malpass, conform tabloidului britanic DailyMail.

De asemenea, zidarul recunoaște că nu intenționează să se oprescă și vrea să strângă bani să își cumpere un Lamborghini. Însă, speră și să înceapă să investească și în proprietăți ca un al doilea venit. „Îmi place, mi se pare terapeutic. Nu mi-aș putea imagina unde aș fi fără zidărie”.

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net