A câștigat două mașini în valoare de 67.000 de dolari, în decursul a două zile

Un bărbat din orașul englez Newcastle își poate depune ușor candidatura pentru titlul de „cel mai norocos om din lume”. Acesta a câștigat două mașini în doar două zile, după ce a jucat un bilet de doar 19 dolari la o tombolă. Shaun Elliot (52 de ani) a avut incredibilul noroc chiar cu câteva zile înainte de Crăciun, iar familia sa a refuzat să-l creadă.

Shaun Elliot s-a ales cu un Mercedes și un Audi (foto: Facebook)
Shaun Elliot s-a ales cu un Mercedes și un Audi (foto: Facebook)

Citește și: Cum arată mașina de 37 de milioane de dolari a lui Messi! Ce avere impresionantă are starul de la CM 2022 

„Nimeni nu m-a crezut când am câștigat prima mașină, și cu siguranță nu m-au crezut când am câștigat-o și pe cea de a doua. Să câștig una a fost ciudat, dar să câștig două chiar și pentru mine e de necrezut”, a declarat Ellion, conform tabloidului britanic DailyStar.

Un Audi Q7 și un Mercedes AMG CLA sunt cele două vehicule pe care bărbatul le are acum în posesia sa, ambele în valoare totală de aproximativ 67.000 de dolari. Shaun a dezvăluit că secretul câștigului este să fii atent la extragerile de pe Facebook și să intri în mod regulat. Descriind Mercedes-ul ca nefiind destinat utilizării de zi cu zi, Shaun l-a vândut unui dealer, dar a păstrat noul Audi.

El a adăugat: „Nu mi-a venit să cred, abia când am verificat site-ul mi-am dat seama că de fapt am câștigat. Două zile mai târziu, în timp ce le explicam câtorva prieteni cum intri, am primit o notificare să spun că o altă mașină tocmai venise la Storm Competitions și mai erau doar două ore până la tragerea la sorți. M-am culcat, nici nu m-am gândit la asta, cel puțin până când m-am trezit dimineața să merg la serviciu și mi-am verificat telefonul, am avut câteva apeluri ratate de la Storm Competitions”.

Iată și: Lamborghini de 250.000 de euro, înmatriculat în România, distrus într-o cursă ilegală în Ungaria / Video 

O femeie din SUA s-a ales cu 175.000$

A avut noroc de sărbători! Lori Janes, din SUA, a participat alături de colegii săi de la muncă la tradiția „Secret Santa”, înainte de Crăciun. Femeia, inițial, și-ar fi dorit cadoul secret pe care avea să îl primească să fie un card de 25 de dolari pentru TJ Maxx, unul dintre magazinele sale preferate. Dar, surpriză! S-a ales cu un bilet de loterie în valoare de 175.000 de dolari.

Lori Janes a câștigat 175.000$ la „Secret Santa” (foto: Facebook)
Lori Janes a câștigat 175.000$ la „Secret Santa” (foto: Facebook)

Vezi și: S-a câștigat cel mai mare premiu loto din istorie: 2.04 miliarde de dolari! 

Înainte ca Lori să ajungă cu tichetul câștigător, unul dintre colegii ei chiar a „furat” cardul cadou de 25 de dolari pentru TJ Maxx. Femeia a fost dezamăgită la început, după care totul a luat o întorsătură șocantă și interesantă. Primind mai multe bilete în dar, femeie a început să le răzuiască.  Mama a doi copii a câștigat 50 de dolari pe primul tichet.

Apoi a continuat să atingă toate cele 15 locuri cu 10 dolari, ajungând ulterior să câștige premiul cel mare de 175.000 de dolari al jocului. „Toată lumea a înnebunit. Colegii își scoteau calculatoarele și verificau de două ori. Câțiva chiar au scanat biletul pe aplicația loteriei, doar pentru a se asigura”, a declarat Lori, conform People.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net