Bărbatul care a câştigat de două ori la loto câte 10 milioane $. Se laudă că are o «tehnică secretă»

Ultima actualizare:

Incredibil! Ăsta da noroc! A câştigat 10 milioane de dolari la loterie după ce a dat norocul peste el de două ori în ultimii trei ani. Culmea, Juan Hernandez spune că nu e vorba de noroc, ci de tehnică.

Bărbatul spune că a câştigat în 2019 şi recent pentru că respectă nişte reguli care atrag norocul
Bărbatul spune că a câştigat în 2019 şi recent pentru că respectă nişte reguli care atrag norocul

Juan Hernandez, din Uniondale, New York, a cumpărat un bilet răzuibil Deluxe dintr-un magazin din Hempstead şi a câştigat 10 milioane de dolari, primind în mână după reţinerea taxelor suma de 6,51 milioane $. Şansele lui de a câştiga erau de 1 la 3.521.600, conform Loteriei din New York.

Însă ce e şi mai ciudat este că, acelaşi Hernandez a câştigat în 2019 cu un bilet Cash Spectacular 10 milioane de dolari. Şansele lui de atunci erau de 1 la 3.312.480.

Cum a reuşit să câştige de două ori

Bărbatul a explicat pentru The Sun, ediţia din SUA, că nu joacă deloc la întâmplare şi nu este un împătimit al jocurilor de noroc. Hernadez cumpără biletele din magazine diferite, la loterii diferite şi din localităţi diferite la un interval de timp destul de lung.

Deşi el spune că îşi calculează şansele reprezentanţii Loteriei nu cred acest lucru pentru că este imposibil să nimerească exact lozul câştigător din cele peste trei milioane tipărite.

Hernandez este considerat ”cel mai norocos american din istorie” chiar dacă îi vine greu să accepte că ”tehnica lui de a juca în sucursale, localităţi şi loterii diferite” nu se numeşte strategie.

Juan Hernandez a intrat recent în posesia premiului de 10 milioane $. Foto New York Lottery
Juan Hernandez a intrat recent în posesia premiului de 10 milioane $. Foto New York Lottery

Primii bani câştigaţi, de folos în timpul pandemiei

Bărbatul trecut de 50 de ani lucrează în domeniul construcţiilor şi a declarat că încă nu a apucat să cheltuiască banii câştigaţi în 2019, pentru că a venit pandemia de COVID-19 peste el şi a fost nevoit să stea închis în casă.

Banii l-au ajutat însă pentru că a rămas fără slujbă în 2020 și a avut pe ce pune mâna pentru a-și cumpăra cele necesare. Hernandez vrea să doneze o parte din bani organizațiilor care se ocupă cu protejarea persoanelor fără adăpost.

Conform calculelor lui, următorul bilet pe care îl va cumpăra va fi achiziționat în 2023, la începutul verii. Dacă și atunci va câștiga, Hernandez e convins că le va închide definitiv gura statisticienilor de la Loterie care îl consideră norocos.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net