Compania unde angajații, de la femeia de serviciu la CEO, primesc 17.000 de euro primă de Crăciun. Printre aceștia se află și mulți români

Toții angajații acestei companii, de la femeia de serviciu la CEO, vor primi anul acesta câte o primă de Crăciun în valoare de 17.000 de euro. Printre cei peste 5.000 de angajați se află și mulți români. Este vorba despre cei care lucrează la Ferrari.

Compania unde și femeia de serviciu primește primă de Crăciun de 17.000 de euro / Foto: Pixabay
Compania unde și femeia de serviciu primește primă de Crăciun de 17.000 de euro / Foto: Pixabay

Românca Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, proprietarul companiei care produce celebrele mașini sport de lux, a oferit detalii, sâmbătă la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, despre cum l-a cunoscut, despre companie, despre angajați și a explicat de ce Ferrari nu deschide o fabrică și în România. Potrivit ei, se pare că anul acesta de Crăciun, toți cei care lucrează la Ferarri, peste 5.00 de angajați, de la femeia de serviciu la CEO, vor primi o primă de 17.000 de euro.

„În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați”, a mărturisit Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, în cadrul emisiunii „În fața ta”.

Romina Gingașu: „După multe refuzuri, m-a invitat la cină”

De asemenea, printre cei peste 5.000 de angajați se află și mulți români, care o salută în românește, și recunoaște că nu este văzută ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari: „Nu sunt văzută ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari. Nu mă implic, dar e normal să văd ce face compania”.

În cadrul interviului, Romina a vorbit și despre cum l-a întâlnit pe șeful celebrului producător de mașini de lux și despre procesul de adaptare la stilul de viață al lui: „Am încercat 6 luni de zile să-i vând un avion și m-a refuzat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină. La prima întâlnire mi-a făcut un test. Piero m-a întrebat ce părere am despre situația lui. Am zis că banii aduc un confort și atât, în rest, suntem oameni (...)

Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net