Ce s-a ales de soprana - femeie de serviciu de la „Românii au Talent”. Paula Rad a impresionat o țară întreagă

#Exclusiv Click!

Paula Rad (34 de ani), supranumită și „soprana” – femeie de serviciu de la „Românii au Talent”, de acum șase ani, merge și cântă pe gratis, doar pentru a fi remarcată de cineva! Săptămâna trecută, tânăra ne-a mărturisit că a mers și a susținut un număr artistic, fără a cere niciun ban de la organizatori.

Paula Rad a ajuns în atenția publicului în 2017 după ce a participat la „Românii au talent”. Aceasta a impresionat la acea vreme cu vocea sa de soprană, dar și cu povestea ei de viață, atât jurații, cât și o țară întreagă, pentru că Paula lucra ca femeie de serviciu, chiar dacă avea studiile muzicale superioare terminate.

Însă, după participarea de la show-ul de talente, viața Paulei Rad s-a schimbat radical, deoarece nu mai lucrează ca femeie de serviciu, ci predă lecții de canto la cei care visează la o carieră în muzica clasică.

„Am avut o cântare lunea trecută, la o sală, nimic mai mult. Am mers și am cântat pe gratis, nu am primit niciun ban în urma prestației mele. În principiu, unde sunt invitată merg și cânt pe gratis, pentru a mă cunoaște lumea. În rest sunt bine, nu m-am măritat încă și nici nu știu dacă o să mă mărit curând”, a declarat Paula Rad, pentru Click!

Bani din meditații

În urmă cu câteva săptămâni, dar și acum aceasta ne-a confirmat faptul că își câștigă existența, de zi cu zi, din orele de canto, pe care le predă în particular elevilor săi:

„Predau în continuare muzică copiilor, vara nu iau pauză de la predat, pentru că muzica nu are pauză. În rest sunt ok, dar nu foarte bine. Și eu, ca toată lumea, vreau mai mult. Vreau să am și eu spectacole, evenimente, să am mai mult de muncă. Cu banii mă descurc așa și așa. Nu stau în chirie sau cu părinții, am căsuța mea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net