„Soprana” – femeie de serviciu de la „Românii au Talent”, uitată de lume. Cu ce se ocupă în prezent și care este marea sa dorință: „Vreau să am și eu....”

#Exclusiv Click!

Paula Rad (34 de ani), supranumită și „soprana” – femeie de serviciu de la „Românii au Talent” trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere profesional. Contactată de Click, aceasta ne-a mărturisit că este necăjită de faptul că nu este invitată să cânte la evenimente și la diferite spectacole.

Paula Rad a surprins, în 2017, prin participarea sa la „Românii au talent”, cu vocea ei cristalină de soprană. Atât publicul, cât și jurații, au rămas impresionați nu numai de talentul său, ci și de povestea sa de viață, care este desprinsă parcă din filme. Asta deoarece, Paula lucra ca femeie de serviciu chiar dacă ea este un munte de talent.

Odată cu participarea sa la show-ul de talente din Pache Protopopescu, cariera sa a luat o întorsătură favorabilă ei, însă odată cu trecerea anilor faima pe care a căpătat-o, în urma concursului de talente, s-a stins imediat, iar lumea a uitat-o.

„Predau în continuare muzică copiilor, vara nu iau pauză de la predat pentru că muzica nu are pauză. În rest sunt ok, dar nu foarte bine. Și eu ca toată lumea vreau mai mult. Vreau să am și eu spectacole, evenimente, să am mai mult de muncă. Cu banii mă descurc așa și așa. Nu stau în chirie sau cu părinții, am căsuța mea”, a declarat, Paula Rad, pentru Click!

Vacanță la aer curat

Paula Rad ne-a mai dezvăluit și unde o să meargă în vacanță:

„Nu am fost încă în vacanță, urmează, sper să plec la munte câteva zile cu familia. Încă nu este stabilit nimic. Nu am pe nimeni, nu am un iubit, nu sunt implicată în nicio relație cu nimeni. Am început să urăsc întrebarea asta pentru că o primesc din ce în ce mai des și simt că nu o mai suport. Chiar devine un lucru stresant pentru mine acest lucru. Dacă o să fiu cu cineva, bine, dacă nu asta este”, a mai spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net