Câți bani ar primi Smiley pentru un singur sezon de „Românii au talent”. Suma este una colosală

Ultima actualizare:

În prezent, cu siguranță, Smiley (39 de ani) are o situație financiară care îi permite să nu ducă grija zilei de mâine. În ciuda faptului că, atunci când era tânăr și la început de drum cu trupa „Simplu”, a fost nevoit să recurgă la gesturi radicale pentru a se descurca, acum, cântărețului îi merge mai bine ca niciodată. Unele voci susțin că Smiley încasează lunar o mică avere și că a reușit chiar să o detroneze pe Andreea Esca.

Câți bani ar primi Smiley pentru un singur sezon de „Românii au talent” / Foto: Instagram
Câți bani ar primi Smiley pentru un singur sezon de „Românii au talent” / Foto: Instagram

Smiley (39 de ani) este unul dintre cei mai longevivi și cunoscuți artiști de pe piața muzicală de la noi, fiind recunoscut de o țară întreagă. În urmă cu aproape două decenii, când artistul era tânăr și la început de drum cu trupa Simplu, situația financiară în care se afla nu era tocmai una ideală, însă, în prezent, banii pe care îi câștigă îi permit să nu ducă grija zilei de mâine. Artistul a știut cum să se reinventeze și cum să fie mereu pe val, având concerte, proiecte pe bandă rulantă, cât și activitate pe social media. Așa că, nu este de mirare că banii nu reprezintă o problemă pentru el.

Numele său a devenit un brand după anii de zile în care și-a clădit cariera, iar mulți vor să lucreze cu el pentru a atrage audiențele și cifrele ca un magnet. Dar, cei mai norocoși sunt cei de la ProTv, unde artistul activează de mai bine de 10 ani, încă de la începuturile celor mai de succes proiecte acolo, și pare că, nici nu va pleca prea curând.

Câți bani câștigă Smiley 

Tocmai de aceea, producătorii celebrelor emisiuni de la noi din țară, „Românii au Talent” și „Vocea României”, țin cu dinții de el și se asigură că nimeni nu-i va face o ofertă mai bună în ceea ce privește banii pe care sunt dispuși să îi ofere cântărețului lunar. Așadar, cât încasează Smiley? Suma este colosală, astfel încât ar depășit-o și pe Andreea Esca: 150.000 de euro pe sezon, ceea ce înseamnă 50.000 de euro pe lună, potrivit cancan.ro

În timp ce jurnalista este una dintre veteranele de la PRO TV, despre care se spune că ar încasa 25.000 de euro pe lună, artistul primește dublu. Totodată, nu este singura sursă de venit pentru Smiley, la această sumă colosală se mai adaugă și alte venituri din campanii și publicitate, plus muzică.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net