Concediu de coșmar pentru un român, în Antalya, la all inclusive: "Un vierme care a ieșit din..."

Un român plecat în vacanță în Antalya a făcut o dezvăluire de zile mari! Care a fost pățania de care a avut parte când a mâncat la all inclusive, dar și ce alte dezamăgiri a suportat, aflați din rândurile de mai jos.

Sursa foto: Arhiva
Sursa foto: Arhiva

Bărbatul a vorbit de condițiile deplorabile de la un hotel ultra all inclusive la care a fost cazat în vacanța din Antalya. Ireal ce a descoperit în mâncare!

Concediu de coșmar pentru un român în Antalya 

Dezvăluirea a făcut-o pe grupul de Facebook Forum Turcia. Conform informațiilor oferite de român, aflăm că a descoperit un vierme în chiflă, în timp ce manca. Ce alte marturisiri a mai făcut acesta despre șederea în hotelul Dosinia Luxury Resort din Kemer, Beldibi, Antalya.

Acesta a declarat că nu doar mâncarea lasă de dorit, ci și băuturile, despre care a scris ca sunt 1contrafăcute, mediocre și scârboase".

„A 6-a zi la Dosinia luxury resort, Kemer, Beldibi, Antalya, un hotel căruia îi dau maxim 3*, un hotel cu ruși pentru ruși, entertainment mediocru, mâncarea este aceeași în fiecare zi, băuturile sunt contrafăcute, mediocre, scârboase, până și apa îmbuteliată are gust de apă clocită. Sticlele cu băuturi internaționale gen Jack Daniels sunt folosite doar ca recipiente și sunt reumplute cu băuturile lor locale, mediocre, pe care nu le poți servi. Sunt multe de spus, nu recomand acest hotel!", și-a început acesta dezvaluirile.

Viermele din chiflă, "musafirul nepoftit"

Concediul mult așteptat și pentru care românul nostru a făcut mai multe economii s-a dovedit a fi o mare dezamăgire. De asemenea, de parcă nu ar fi fost suficientă experiența neplăcută dezvăluită anterior, în timp ce lua masa la all inclusive, bărbatul a observat cum un vierme a ieșit din chifla din care mânca. 

"P.S: atașez o poză cu un vierme care a ieșit dintr-o chiflă în timp ce mâncam!” a mai scris bărbatul în postarea făcută pe grupul de Facebook. 

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 student din 3 renunţă la facultate pentru că a ales greșit jpg
avion pexels jpg
image png
image png
executie ceausescu jpg
femeie ceai raceala jpg
roman in germania terorizat de conationali jpg
2 regele carol al doilea jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net