Crezi că ai o minte sclipitoare? Mută un băț de chibrit, în mai puțin de 10 secunde, pentru a obține cel mai mare număr posibil

Testele de inteligență au devenit virale la tot pasul, pe toate rețelele de social media. Astăzi, provocarea zilei de sâmbătă o reprezintă un puzzle care presupune mutarea a 2 bețe de chibrituri pentru a soluționa ecuația.

mută un băț de chibrit pentru a forma cel mai mare număr posibil jpg

Dragă cititorule Click!.ro., îți prezentăm astăzi unul dintre cele mai interesante teste la care îți poți supune creierul. În funcție de nivelul de inteligență, atenția și simțul observației, dar și perspicacitatea de care fiecare dintre noi dăm dovadă, trebuie mutat un singur băț de chibrit pentru a rezolva ecuația. 

Provocarea zilei de sâmbătă

De-a lungul anilor au apărut mai multe tipuri de puzzle-uri logice cu chibrituri, iar pe lângă acesta sunt unele cu imagini, matematice, ghicitori și multe altele. Toate aceste jocuri, ghicitori sau provocări sunt doar o altă metode de a ne antrena creierul să facă mult mai rapid conexiuni și să răspundă misiunilor pe care i le dăm. 

Majoritatea puzzle-urilor cu bețe de chibrit reprezintă ecuații incorecte care necesită rezolvare, de multe ori prin mutarea unuia sau a mai multor bețe, fiind simulate abilitățile de gândire critică, de rezolvare a problemelor, îmbunătățind totodată capacitatea intelectuală a fiecăruia dintre noi pentru a analiza diverse situații și a ne dezvolta gândirea creativă. 

După cum se poate observa în imaginea de mai sus, tot ce trebuie să faci este să muți doar 2 bețe de chibrituri pentru a rezolva ecuația și a obține cel mai mare rezultat posibil. 

Pentru majoritatea internauților, această provocare a reprezentat o mare bătaie de cap, o provocare pe care nu toți au reușit să o ducă la bun sfârșit. Despre persoanele care reușesc să soluționeze o astfel de misiune în mai puțin de 10 secunde se spune că dau dovadă de o minte ageră și sclipitoare. Totuși, dacă nu ai reușit să găsești rezolvarea într-un timp atât de scurt, ei bine, noi îți oferim soluția, iar tot ce trebuie să faci este să te uiți la imaginile explicative de mai jos: 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net