Adunarea care pune în dificultate internauții. Doar cei foarte buni la matematică și cu un IQ ridicat găsesc răspunsul corect

Ultima actualizare:

Testează-ți înțelepciunea și capacitatea de a rezolva probleme de zi cu zi și dovedește că ești cel mai bun la acest puzzle matematic. Este unul dintre cele mai dificile pe care le-am găsit pe rețelele de socializare, așa că va trebui să-ți arăți inteligența în doar 37 de secunde.

Adunarea care pune în dificultate internauții. Foto: Facebook.
Adunarea care pune în dificultate internauții. Foto: Facebook.

Rezolvând acest exercițiu, te vei implica nu doar într-o activitate de agrement, ci vei experimenta și o dezvoltare a abilităților cognitive. Astfel, vei întâmpina beneficii care nu se opresc doar la momentul rezolvării puzzle-ului matematic, ci care îți pot aduce avantaje în diverse aspecte ale vieții cotidiene. Abordând această provocare, îți vei antrena gândirea analitică, capacitatea de rezolvare a problemelor și abilitățile logice. Aceste competențe îți vor fi utile în contexte variate, precum rezolvarea altor provocări intelectuale, luarea deciziilor sau abordarea problemelor complexe. Prin urmare, investiția de timp și efort în rezolvarea acestui puzzle nu doar că îți va oferi satisfacția imediată a reușitei, ci îți va și îmbunătăți capacitățile mentale, având un impact pozitiv asupra performanței tale generale în activitățile zilnice.

Puzzle-ul matematic și logic care este în tendințe pe rețelele sociale

Pregătește-ți mintea și șterge tot ce îți poate distrage atenția pentru a rezolva puzzle-ul matematic în timp record. Dacă ești o persoană cu inteligență supremă, 37 de secunde vor fi suficiente pentru a găsi soluția problemei.

Acestea sunt patru calcule matematice care nu au sens, la prima vedere, dar sunt mai ușor de rezolvat decât crezi. Primele trei calcule, cele cu un rezultat deja exprimat, dau indicii cu privire la modul de rezolvare a ultimei ecuații și dezvăluie întrebarea finală. 

Rezolvarea puzzle-ului matematic

Dacă nu ai putut găsi soluția la problemă, nu-ți face griji, nu ești prima persoană care eșuează. Prin urmare, aici vă vom oferi rezultatul final: mai întâi, trebuie să scădem cei doi termeni din stânga egalului; în al doilea rând, efectuați adăugarea.

4 +2 = 26 (4-2 = 2 și 4+2=6). Așa ajungi la 26.

8 + 1 = 79 (8-1=7 și 8+1=9). Așa ajungi la 79.

6 + 5 =111 (6-5=1 și 6+5=11). Așa ajungi la 111.

7 + 3 = 410 (7-3=4 și 7+3=10) Așa se ajunge la 410.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
Crestere salariu FOTO Shutterstock
colegiu iasi jpg
beach 2100369 1280 jpg
fructe liofilizate1 jpg
perchezitii traficanti droguri Vaslui FOTO DIICOT Vaslui (4) jpeg
scoarta de copac jpg
regina maria jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net