Doar cei cu cu IQ ridicat găsesc răspunsul corect. Trebuie să muți un singur băț de chibrit în 10 secunde pentru a obține egalitatea

Puzzle-urile de potrivire reprezintă cele mai utile mijloace pentru ca oamenii să-și testeze nivelul de atenție vizuală și, de ce nu, IQ-ul. Click! îți prezintă astăzi, drag cititor, o adevărată provocare ce constă în mutarea unui singur băț de chibrit pentru rezolvarea ecuației date.

Puzzle-ul matematic de azi / foto: lesecransdeparis.fr
Puzzle-ul matematic de azi / foto: lesecransdeparis.fr

Testele de inteligență, cele pentru testarea imaginii și acuității vizuale, a perspicacității, sunt folosite de majoritatea psihologilor care încerc să redea nivelul de inteligență al unei persoane în procente. 

Provocarea zilei de astăzi îți cere să muți un singur băț de chibrit 

Această problemă a devenit o adevărată provocare pe internet, mulți utilizatori ai rețelelor de socializare încercând să corecteze un puzzle mutând doar un băț de chibrit. 

Imaginea prezentată anterior prezintă o ecuație matematică aparent falsă. După cum se poate observa, 1+2-3=199, ecuația fiind alcătuită din 31 bețe de chibrituri. 

Sarcina ta constă în a detecta eroarea din imagine și a muta un singur băț pentru a o rezolva și a oferit un răspuns corect. 

Foarte puțini internauți reușesc să rezolve ecuația 

Pe locuri, fiți gata, start! A început lupta anti-cronometru pentru a detecta eroarea matematică din imagine și a gândi apoi bățul de chibrit din cele 199 care trebuie mutat pentru a oferi un rezultat complet al ecuației: 1+2-3=199. 

Dacă te numeri printre persoanele care au reușit să rezolve această provocare devenită virală în social media înseamnă că ți-ai antrenat mintea să gândească rapid și strategic. 

Cei aflați la polul opus trebuie să știe că nu este nimic greșit în a nu reuși din prima, ci importantă este perseverența de care vor trebui să dea dovadă pe parcurs. 

Răspunsul corect al ecuației: 1+2-3=199

O nouă variantă a ecuației / foto: foto: lesecransdeparis.fr
O nouă variantă a ecuației / foto: foto: lesecransdeparis.fr

Pentru a corecta acest puzzle matematic trebuie să muți un singur băț. Cum știm care este acesta? Este simplu! Îndepărtăm bățul de chibrit de la numărul 9 și îl mutăm la semnul +, care apoi va deveni 4. 

În final, rezolvarea corectă a ecuației este următoarea: 142-3=139. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
semn de intrebare jpeg
image png
WhatsApp Image 2024 05 15 at 13 57 48 jpeg
mancare pixabay jpg
iran 7912 jpg
vlad alexandru ciurea jpeg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
crima crangasi filmata  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net