Povestea celui mai misterios zbor din lume. A decolat în anul 1955 și a aterizat 37 de ani mai târziu

Ultima actualizare:

Viața e plină de mistere, iar unele dintre ele nu vor fi niciodată deslușite. O parte dintre "puzzle-uri" par să sfideze spațiul, timpul, logica și probabilitatea. Marele mistere precum Triunghiul Bermudelor, Zona 52 și identitatea lui Jack Spintecătorul încă mai fascinează publicul și astăzi.

 A decolat în anul 1955 și a aterizat 37 de ani mai târziu. Foto: Shutterstock.
A decolat în anul 1955 și a aterizat 37 de ani mai târziu. Foto: Shutterstock.

Există și mistere mai puțin cunoscute, care nu au fost încă deslușite, dar care sunt la fel de interesante pentru vânătorii de evenimente inexplicabile. Acesta este lucrul care face ca teoriile conspiraționale să pară atât de interesante și populare, chiar și la mulți ani după întâmplarea evenimentelor. Povestea noastră este despre unul dintre aceste mistere care au sfidat logica. Povestea zborului PAN AM 914 a intrigat teoriticienii conspirației și entuziaștii invaziei extraterestre de ani buni.

Ce s-a întâmplat cu zborul PAN AM 914

Pe 2 iulie 1955 un avion a decolat din New York City având la bord 57 de pasageri și patru membri ai echipajului. Destinația era Florida. Pentru o vreme zborul părea să decurgă normal, apoi ceva bizar s-a întâmplat, ceva care a schimbat viețile tuturor celor de la bord. Fără alte comunicații sau avertizări, zborul Pan Am 914 a dispărut de pe radar și nimeni de la turnul de control din New York nu mai putea contacta pilotul sau personalul avionului, părea că avionul nu a existat niciodată. Autoritățile s-au chinuit să găsească avionul și s-au gândit la ce era mai rău, că nava se defectase și se prăbușise. În ciuda eforturilor acestor oameni, locația prăbușirii și avionul nu au putut fi găsite. De asemenea, nu s-au găsit corpurile pasagerilor sau bunurile lor. După luni de investigație autoritățile au decis că nava s-a prăbușit în mare. Compania aeriană a compensat familiile pasagerilor pentru pierderea celor dragi și cazul a fost considerat închis. 

A aterizat 37 de ani mai târziu

Apoi, 37 de ani mai târziu, totul s-a schimbat. Pe 21 mai 1992 controlorii de trafic aerian de la aeroportul din Caracas, Venezuela, se pregăteau pentru o nouă zi de lucru. Dintr-o dată au observat prezența unei aeronave ciudate intrând în spațiul aerian, dar care nu fusese detectată de sistemul de radar al aeroportului. „Puteam vedea avionul cu ochiul liber, însă conform radarului nu era nimic acolo", a afirmat unul dintre controlorii de trafic.

Suntem zborul Pan Am 914 din New York spre Miami, având un echipaj de 4 oameni și 57 de pasageri", acest anunț incredibil i-a surprins pe controlorii din tură. Pe măsură ce avionul se pregătea să aterizeze, controlorii de trafic aerian au început să observe mai bine avionul, ceea ce vedeau era o navă veche, cu un aspect necizelat, mult diferită de avioanele moderne, cu reacție. 

Nu vă apropiați, plecăm acum". Cu această declarație, pilotul a întors avionul spre cea mai apropiată pistă și a decolat, lăsând în urmă un întreg echipaj încremenit. 

Atunci când avionul a fost găsit iar, a adus cu sine mult mai multe întrebări. La doar câteva ore după ce a părăsit Caracas, zborul 914 a ajuns pe aeroportul internațional din Miami, unde a fost programat să aterizeze cu 37 de ani în urmă. Echipajul avionului a fost surprins: cum a ajuns avionul aici, în această condiție? Unde a fost timp de 37 de ani?

După aterizare, pilotul, copilotul, echipajul și pasagerii au fost interograți de oficiali timp de câteva ore. Erau atâtea întrebări fără răspuns sau care nu  puteau fi lămurite. Cel mai ciudat lucru nu era că oamenii au plecat acum 37 de ani, ci că ei nu au îmbătrânit nici măcar o zi. Povestea acestui zbor a devenit sursa multor teorii ale conspirației. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net