Culmea modei! Un brand de lux a scos pe piață „geanta-meteorit”, care costă cât o garsonieră

Așa ceva n-a văzut nici Parisul? Ba, a văzut! Brandul francez de lux Coperni a lansat recent un accesoriu ieșit din comun! Pentru femeile care își doresc să fie în centrul atenției oriunde se duc, a fost creată „geanta-meteorit”, în ediție limitată.

Geanta Mini Meteorite Swipe măsoară 23 de centimetri înălțime (Foto: colaj Profimedia/Pixabay)
Geanta Mini Meteorite Swipe măsoară 23 de centimetri înălțime (Foto: colaj Profimedia/Pixabay)

„Geanta-meteorit” a fost sculptată manual

Accesoriul cântărește 2 kg (Foto: Profimedia)
Accesoriul cântărește 2 kg (Foto: Profimedia)

Aceasta a fost sculptată manual dintr-un meteorit căzut pe Pământ cu 55.000 de ani în urmă, ertificat 100% autentic de către Theatrum Mundi. Ingenioasa creație costă nu mai puțin de 43.000 de dolari (40.000 de euro) și este un accesoriu unic, care „combină arheologia, designul, precum și arta clasică și primitivă”, potrivit casei de modă franceze.

Geanta Mini Meteorite Swipe măsoară 23 de centimetri înălțime și este destul de grea, cântărind 2 kilograme, deci purtătoarele trebuie să se asigure că au forță în brațe. 

Pentru fiecare geantă în parte, Coperni folosește meteoriți diferiți, care provin din diverse regiuni ale lumi, în funcție de locul unde au căzut pe Pământ, relatează site-ul Oddity Central.

Coperni a mai declarat că, deoarece fiecare piesă este realizată în întregime manual, forma produsului poate diferi. Toate gențile sunt făcute la comandă și durează în jur de șase săptămâni pentru a fi livrate clienților, iar cumpărătorii primesc și un certificat de autenticitate. 

„Fiecare piesă este realizată exclusiv manual, așa că forma poate varia ușor față de imagine. Meteoritul este unic pentru fiecare comandă și poate proveni din diferite locații, în funcție de locul în care acesta a căzut pe Pământ. Piatra rară este lucrată manual si încorporată în geantă, de către fabrica italiană Semar”,  a explicat Coperni. Geanta de culoare gri închis face parte din colecția de Toamnă/Iarnă 2023 a celebrei case de modă.

Conform informațiilor oferite de Coperni, geanta Mini Meteorite Swipe nu poate fi returnată, iar banii cheltuiți pe ea nu pot fi rambursați clienților, în caz că aceștia se răzgândesc sau nu le place accesoriul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net