Cum e viața unei videochatiste. Face 5.500 euro pe lună, dar nu e totul roz: „Poate părea ca un film horror!”

Ultima actualizare:

    Steph Boore face videochat de la 19 aniFoto; thesun.co.uk
Steph Boore face videochat de la 19 aniFoto; thesun.co.uk

Anul trecut, o tânără care făcea videochat a murit în timpul unui joc sexual. Hope Barden avea doar 21 de ani și s-a stins din viață în propria casă, în timp ce un bărbat de 45 de ani a urmărit live scenele înfiorătoare, fără să sune la Salvare. Ajuns în închisoare pentru un alt delict, acesta s-a spânzurat înainte de a putea plăti pentru viața lui Hope.

Mama lui Hope Barden crede că această meserie ar trebui să aibă reguli mai triste. Ea a trimis o plângere poliției din Marea Britanie, pentru că nu vrea ca o altă fată să pățească același lucru.

Steph Boore, o tânără de 23 de ani care face videochat, a povestit coșmarul prin care trece cu anumiți clienți. Unele scene par rupte din filmele de groază, dar pentru ea sunt o realitate. Tânăra vrea ca femeile din această industrie să fie protejate și să nu își mai riște viața.

„Puneți o pungă de plastic pe cap și stai așa până te sufoci!”, spune o voce înfricoșătoare prin telefon. Poate părea o scenă dintr-un film horror, însă acest lucru mi s-a întâmplat mie, la muncă. Aveam 19 ani la acea vreme și abia mă apucasem de videochat. Atunci, eram mică și naivă și voiam să fac pe plac tuturor. Nu știam cum să ies din această situație terifiantă. Știam că nu vreau să fac jocuri sexuale ciudate și depravate, dar pentru moment m-am gândint de două ori. Cum să mă protejez? Să îmi pierd clientul fidel care mi-a dat sute de euro? Mi-am adus aminte de asta când am citit de moartea tragică a lui Hope Barden. La fel ca și mine, era o tânără normală care încerca să facă niște bani în lumea asta crudă. Povestea ei m-a cutremurat. Adevărul este că în această industrie, nu știi niciodată ce te așteaptă atunci când deschizi laptopul. În medie, primesc 300 de apeluri pe zi.

Cam 20 dintre ele sunt foarte ciudate, făcute de acei bărbați care se excită atunci când văd femei făcând lucruri degradante și periculoase, satisfăcându-le fetișurile oribile. În cei patru ani de când am acest job, am avut tipi care mi-au cerut să mă ard cu țigara sau să îmi dau foc. Unii dintre ei mi-au spus cuvinte pe care nici nu am curaj să le repet. Nu există legi în această industrie. Suntem complet singure. Nu există un șef la care să fugi și să te plângi, nu există un departament de HR, nimic. Atunci când lucrurile iau o întorsătură urâtă, nu ai la cine să te duci pentru un sfat”, a povestit Steph Moore pentru tabloidul britanic The Sun

„Familia mea știe cu ce mă ocup!”

Steph Boore a dezvăluit că, într-o lună, câștigă în jur de 5.500 de euro: „Sunt propria mea șefă și nu lucrez la program. În general, fac asta patru zile pe săptămână. Mă simt bine când clienții mă complimentează. Există și clienți drăguți. Familia mea știe cu ce mă ocup și le-am spus și prietenilor. Din fericire, am o familie foarte deschisă. Le pot spune orice părinților mei. Cele mai multe din prietenele mele fac și ele videochat, iar toți iubiții pe care i-am avut până acum m-au susținut. De cele mai multe ori, clienții sunt ok. Sunt bărbați singuri cărora le este greu să își găsească iubite. Unii vor doar să vorbească cu cineva, uneori nu trebuie să fac nimic sexual”, a mai spus tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net