Cum să atragi bani ca un magnet? Ritualul care îți va rezolva problemele financiare

Ultima actualizare:

Magia și spiritualitatea au fost întotdeauna asociate cu obiecte cu proprietăți fizice remarcabile. Magnetul, folosit în mod obișnuit pentru a atrage materiale feroase, este acum considerat și un instrument esențial pentru atragerea abundenței financiare. Descoperă acest ritual fascinant care combină elemente fizice cu spiritualitatea pentru a-ți spori succesul financiar.

Bani. Foto: Shutterstock.
Bani. Foto: Shutterstock.

Pregătirea magnetului: curățare și încărcare energetică

Pentru a beneficia de puterea magnetului, este crucial să îl pregătești corespunzător. Începe curățându-l de energiile negative, spălându-l cu apă din chiuvetă sau dintr-un izvor. Apoi, expune-l la lumina lunară pe întreaga durată a nopții, permitându-i să se încarce cu energie pozitivă. În ziua următoare, ținând magnetul în mâini și concentrându-te asupra intenției tale, stabilește o conexiune exclusivă între tine și acest obiect magnetic.

Ritualul pentru atragerea banilor cu un magnet

Locul unde să pui magnetul: Plasează o bancnotă pe pământ și amplasează magnetul deasupra ei.

Pregătirea energetică: Cu mâna dreaptă la aproximativ 19 inci distanță de bancnotă sau la nivelul taliei, închide ochii. Vizualizează o lumină galbenă emanând din inima ta, călătorind prin braț și mână până la magnet și bancnotă. Această etapă simbolizează transferul energiei pozitive și consolidarea legăturii dintre tine și instrumentul magnetic.

Rugăciunea către Jupiter: Recită următoarea rugăciune: "Jupiter, zeul cerurilor, ascultă rugăciunea mea disperată. Vă rog să atrageți bani în mâinile mele. Apreciez atenția dvs. și energia pe care mi-ați dat-o".

Încorporarea magnetului. Înfășoară nota în jurul magnetului și păstrează-le împreună într-un sertar special.

Continuarea ritualului pentru 7 joi consecutive

Pentru a intensifica legătura cu energiile pozitive și a atrage prosperitatea, repetă acest ritual în fiecare joi timp de 7 săptămâni consecutive. Jupiter, planeta norocului, guvernează această zi, sporind astfel eficacitatea atragerii banilor în viața ta.

Fie ca această practică magică să îți aducă abundență financiară și să îți îndeplinească dorințele. Conectează-te cu energia universului și lasă magnetul să devină un instrument magic în călătoria ta către succes financiar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bilet avion jpeg
batran viata lunga jpg
terorist Turcia jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
leonidas jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Clotilde Armand la Parchet  Foto Inquam Photos  George Calin (2) jpg
pizza pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net