Cum să atragi banii în viața ta, în 2023. Cele mai bune sfaturi de la Baba Vanga

Ultima actualizare:

Baba Vanga, cunoscută pentru previziunile sale și pentru faptul că a ajutat foarte mulți oameni de-a lungul anilor, le-a oferit acestora, pe lângă premoniții, inclusiv sfaturi pentru a avea o viață în care să nu existe lipsuri sau sărăcie. 

Baba Vanga
Baba Vanga

Cât a trăit, Baba Vanga sau Nostradamus din Balcani a oferit sfaturi tuturor celor care au vrut să aibă parte de o viață mai bună. Singura condiție pe care o avea Vanga atunci când i se solicita ajutorul era aceea ca omul respectiv să-i respecte sfaturile întocmai. 

Cum te învață Baba Vanga să atragi banii în viața ta, în 2023

Mai este foarte puțin până când vine anul 2023, așa că trebuie să ne pregătim să aducem în viața noastră numai lucruri pozitive. Bineînțeles, printre lucrurile pozitive se numără, dintotdeauna, și banii!

Baba Vanga a lăsat „moștenire” un ritual inedit pentru a atrage banii în viața ta. Iată cum trebuie să-l urmezi, pas cu pas: îți trebuie 3 lumânări din biserică, un ou alb de găină, trei monede și un castron în formă de triunghi. 

Citește și - Cine a fost Baba Vanga, "Nostradamus din Balcani". Cum a rămas oarbă la 12 ani

În castron trebuie să fie oul, iar în cele 3 colțuri ale castronului să fie câte o monedă și o lumânare. Atenție, fierbeți oul, căci va trebui consumat! Baba Vanga a spus că, pentru a avea efect, trebuie să rostiți de 33 de ori: 

„Rup acest ou în două și aduc norocul la mine” este replica ce trebuie rostită, în timp ce oul este rupt în două, în dreptul frunții noastre. 

„Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani.

Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, robul lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi L-a dat.

Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”

Cum să atragi norocul în viața ta: alte sfaturi de la Baba Vanga

1. Dacă dorești prosperitate și noroc în tot ceea ce faci, dimineața, când ieși din pat, pune jos piciorul drept în primul rând, și apoi stângul. Și nu căuta niciodată al doilea papuc, în timp ce primul este deja încălțat. Mai întâi găsește-i pe ambii, apoi încalță-te!

4. Dacă vrei să vină norocul în casa ta, păstrează mereu o monedă Talisman a altui stat, dar numai de argint. Dacă vrei să începi o nouă filă în viața ta, așteaptă luna nouă și rearanjează mobilierul din casă. Norocul nu va aștepta mult.

5. Nu lăsa niciodată pe masă bucăți de pâine nemâncată, dacă vrei să îți păstrezi fericirea. O bucată de pâine, chiar și uscată, nu se va arunca, în caz contrar, casa ta nu va avea prosperitate. Mai bine hrănește cu ele păsările, animalele, scrie ea.md.

6. Dacă succesul ți-a întors spatele, presară sare pe toate pervazurile din casa ta. Las-o atâta timp până când norocul nu se întoarce. După asta, ia mătura și strânge-o toată, fără să o atingi cu mâinile, pune-o într-un pachet și du-o departe de casă sau îngroap-o.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net