Cum să desfunzi toaleta din baie într-un minut. Cel mai eficient truc

Există un truc foarte simplu la îndemână, cu ajutorul unei simple sticle, care te va ajuta să desfunzi toaleta instantaneu.

Cu ajutorul unei sticle poți desfunda toaleta într-un minut. / Foto: Click.
Cu ajutorul unei sticle poți desfunda toaleta într-un minut. / Foto: Click.

Există momente în care vasul de wc suferă de obstacole care sunt cauzate de diverși factori și aceste tipuri de probleme pot afecta utilizarea și, mai ales, funcționarea toaletei. Pentru a remedia acest lucru, majoritatea oamenilor folosesc de obicei un piston, dar atunci când nu ai unul la îndemână, există un truc în care vei avea nevoie doar de o sticlă de plastic pentru a-ți desfunda toaleta în doar un minut.

Acest truc este foarte ușor de pus în practică, dar înainte de a începe să-l faci trebuie să folosești mănuși pentru a-ți acoperi mâinile și a evita să te murdărești; Acum, următorul lucru este să cauți o sticlă de plastic care trebuie să aibă o dimensiune care să intre prin conducta de toaletă și astfel să poată desfunda wc-ul într-un minut. Când aveți sticla, trebuie să tăiați partea inferioară și să o închideți strâns cu capacul.

Acum vine partea de a pune trucul în practică, odată ce ai materialele trebuie să ții sticla de gât și să o introduci imediat în fundul vasului de toaletă pentru a începe să faci mișcări înainte și înapoi. Acest lucru trebuie făcut cu mare forță pentru a putea fi descoperit și astfel eliberată obstrucția care blochează țevile; Este recomandat să faceți acest lucru de mai multe ori.

Cum să desfunzi toaleta cu o sticlă de plastic

Există o modalitate mai simplă prin care poți desfunda toaleta de la baie într-un minut, iar asta presupune și folosirea unei sticle de plastic, însă pentru asta trebuie să scoți cât mai multă apă din vasul de toaletă. Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie să continuați să umpleți o sticlă mare cu apă caldă, deoarece acest lucru va ajuta conducta să îndepărteze orice tip de obstacol.

Odată ce ați umplut sticla de plastic cu apă caldă, va trebui să vă plasați degetul mare pe partea de sus a sticlei pentru a o ghida spre ieșirea de jos a toaletei. Imediat, și cu o mișcare rapidă, scoate degetul mare astfel încât apa să înceapă să se verse în țeavă, trebuie să adaugi puțină presiune pentru ca apa să iasă cu forță și în acest fel trucul ajută la desfundarea băii tale într-un minut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net