Cum să faci patul în aşa fel încât să nu îţi fie frig noaptea. Trucul care nu te va dezamăgi

Cum temperaturile reci au sosit, este important să știm cum să ne ferim de frig. În această perioadă, somnul și odihna sunt și ele foarte importante, iar ca să putem face asta, este necesar să avem un somn liniștit, fără să ne fie frig. Un truc genial își va face patul călduros și vei dormi fără probleme. Iată ce trebuie să faci.

Ce să faci înainte de culcare ca să nu îți fie frig noaptea / Foto: Shutterstock
Ce să faci înainte de culcare ca să nu îți fie frig noaptea / Foto: Shutterstock

Sezonul rece aduce cu el nevoia de a crea un mediu călduros și reconfortant în casa ta. Patul este un aspect esențial al acestui confort. Pentru un somn odihnitor avem nevoie de o temperatură ideală în casă. De asemenea, contează și cât dormim, dar și în ce mod. Află ce trebuie să faci ca să nu își fie frig noaptea. Acest truc este folosit inclusiv în anumite hoteluri.

Trucul care nu te va dezamăgi

Poate ți s-a stricat centrală, sau poate încă nu ai căldură la bloc sau la casă, astfel că această metodă îți va fi de mare ajutor și îți va ține de cald noaptea. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de cum pregătești patul înainte de culcare. În primul rând, asigură-te că ai un cearșaf de protecție care acoperă întreaga saltea, apoi peste el este bine să adaugi un alt cearșaf principal, care să fie potrivit pe dimensiune. Bineînțeles, este important și să alegi o textură care să îți ofere o atmosferă plăcută, dar și relaxantă, relatează Fanatik.ro.

Acum, dacă încă îți este frig, adaugă o pătură peste cearșafuri. Acest truc te va ajuta să te odihnești mult mai bine, va fi mai pufos, dar și mai primitor, și, cel mai important, călduros. Ulterior, te învelești cu o plapumă sau pilotă.

Acest truc este de altfel utilizat în numeroase hoteluri. De asemenea, este important să te asiguri că dormitorul tău este potrivit pentru somn. Întunecarea camerei, menținerea unei temperaturi confortabile și investirea într-o saltea și perne de calitate pot face o diferență semnificativă. Totodată, redu activitățile stimulante, cum ar fi utilizarea dispozitivelor electronice, înainte de a merge la culcare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net