Truc genial. Cum să-ți încarci telefonul să nu ți se descarce bateria repede

Trăim în era tehnologiei, iar telefonul face parte din viața noastră de zi cu zi. Dacă ai probleme cu bateria, Click! te învață cum să o faci să te țină mai mult.

Bateria telefonului tău ar putea viață mai lungă / foto: Pixabay
Bateria telefonului tău ar putea viață mai lungă / foto: Pixabay

Mulți dintre noi nu știu că dacă faci anumite lucruri, viața bateriei telefonului tău scade de fiecare dată când îl încarci. Iată care sunt cele mai frecvente greșeli.

De exemplu, dacă nu scoți telefonul din priză când dormi, contribui fără să vrei la scurtarea vieții bateriei. Dacă nu reușești să renunți la acest obicei, cumpără un încărcător inteligent.

Pericolul asociat cu această metodă, care, practic, face telefonul să se încarce de mai multe ori la rând, face telefonul să se încingă, ceea ce poate conduce la deteriorarea bateriei.

Producătorii de telefoane ne îndeamnă să evităm fluctuațiile de temperatură

Mari producători de telefoane ne sfătuiesc să le încărcăm mereu într-un mediu cu temperaturi cuprinse între 0 și 25 de grade Celsius. Sfatul se aplică și schimbărilor bruște de la cald la rece sau invers. Doar așa putem evita ca umezeala să ajungă în telefon.

O altă eroare des întâlnită este supraîncălzirea telefonului. Acest lucru se poate întâmpla atunci când suntem în vacanță, în zone calde.

De altfel, lăsarea dispozitivului pe un bord încins sau pe o suprafață expusă direct la soare poate conduce la slăbirea bateriei.

În zilele toride, este recomandat să ții telefonul la umbră. Ideal ar fi să ai o husă de protecție.

Nu încărca telefonul până la 100%

O altă metodă de a mări viața bateriei este să renunți la încărcătoarele ieftine. În prezent, mulți producători solicită achiziționarea separată a unui încărcător odată cu telefonul. Acesta este esențial pentru bateria telefonului tău.

Tot producătorii ne transmit că telefonul mobil nu trebuie încărcat niciodată până la 100%. Dar nici să îi lași să se descarce complet când îl încarci nu este o soluție bună. Așadar, ideal este să-l încarci atunci când încă este deschis, până la maxim 80%.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net