VIDEO. Fabulos cum arată și cum funcționează primul telefon AI. Proiectează informațiile în palmă și este foarte mic

Startup-ul de inteligență artificială Humans a lansat oficial joi 9 noiembrie, mult așteptatul său dispozitiv AI. Într-un videoclip captivant se arată gadgetul AI efectuând apeluri, răspunzând la întrebări și proiectând informații pe mâna utilizatorului. Dispozitivul AI este autonom, fără ecran, alimentat de inteligența artificială și poate fi prins de haină, dimenisunea lui fiind atât de mică încât poate fi strâns în pumn.

image

O demonstrație incredibilă 

Cofondatorii Humane,soții Imran Chaudhri și Bethany Bongiorno, foști angajați Apple au apărut într-un videoclip în care au arătat pas cu pas cum funcționează telefonul care atât de mic încât poate fi strâns în pumn.

Funcționând cu modelul de limbaj extins GPT-4, dispozitivul AI include o cameră, senzori, difuzoare, o lumină de și un proiector mic care proiectează informații pe mâna ta.

„Scopul nostru la Humane este să construim pentru lumea nu așa cum există astăzi, ci așa cum ar putea fi mâine; un loc în care putem aduce puterea completă a inteligenței artificiale oriunde și să o integrăm în mod transparent în viața noastră de zi cu zi", a declarat Chaudhri în timpul demonstrației.

Demonstrând capacitățile sale vocale, Chaudhri a cerut dispozitivului să redea cântece din filme celebre SF. O rază de lumină a fost proiectată pe palma sa, afișând informații precum titlul cântecului și butoanele de comandă. El a oprit și a sărit peste cântec în funcție de mișcarea mâinii sale.

Gadgetul AI poate, de asemenea, să răspundă la întrebări vocale prin căutarea pe internet în timp real. Pentru a demonstra această caracteristică, Chaudhri i-a cerut:

"Când este următoarea eclipsă și unde este cel mai bun loc pentru a o vedea?" În câteva secunde, dispozitivul AI a răspuns că "următoarea eclipsă totală de soare va avea loc pe 8 aprilie 2024" și i-a recomandat să o vadă în Australia sau în Timorul de Est.

This is the Humane Ai Pin https://t.co/ytUSGF3y55 pic.twitter.com/Zrcoaf49u7

— Humane (@Humane) November 9, 2023

Telefonul traduce pe loc mesajele din engleză, în spaniolă, de exemplu.

În timpul demonstrației, Chaudhri a ținut în mână un pumn de migdale și a întrebat câtă proteină au, iar Ai pin a răspuns cu "15 grame". Imran a ținut chiar o carte în fața gadgetului și l-a întrebat să identifice cât costă online.

Prețul de pornire: 699 de dolari

Dispozitivul AI de la Humane începe de la 699 de dolari, necesită un abonament lunar și va fi livrat anul viitor.

Disponibil în trei culori (eclipse, lunar și equinox), pachetul include: o placă de încărcare; un cablu; un adaptor; o husă de încărcare; un amplificator de baterie suplimentar; apeluri nelimitate, mesaje și date pentru un număr de telefon dedicat prin intermediul Humane.

Deoarece are un număr de telefon dedicat prin T-Mobile, trebuie să plătiți 24 de dolari pe lună în plus față de costul dispozitivului pentru a-l utiliza.

Conform informațiilor din The New York Times, se așteaptă ca livrările să înceapă din anul următor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net