Ea e Mika, primul robot-șef: „Muncesc non-stop pentru companie!”

Mika, robotul CEO al companiei Dictador
Mika este CEO al companiei Dictador (Foto: dictador.com)

Mika este extrem de inteligentă, fiind personalizată pentru a reprezenta compania care vinde rom. Dotată cu tehnologie avansată, ea a creat noi perspective de investiții în proiectele pe care le conduce, a precizat compania poloneză. Într-un videoclip recent, Mika a declarat că utilizează inteligența artificială și algoritmi de învățare automată. De asemenea, ea a precizat că muncește non-stop. „Eu nu am weekenduri libere. Sunt în priză 24 din 24 de ore și 7 zile din 7, gata mereu să iau decizii executive”, a declarat Mika, citată de publicația americană INSIDER.

Mika nu are voie să își concedieze angajații

Robotul a mai explicat că are o gamă largă de sarcini, inclusiv identificarea potențialilor clienți și selectarea artiștilor care să proiecteze sticle pentru producătorul de rom: „Procesul meu de luare a deciziilor se bazează pe o analiză extinsă a datelor și pe alinierea la obiectivele strategice ale companiei. Nu sunt părtinitoare. Asigur alegeri imparțiale și strategice, care acordă prioritate intereselor organizației”. Totuși, lucrul cu oamenii nu este ușor nici pentru un robot. „Cea mai mare provocare în lucrul cu oamenii este înțelegerea și adaptarea la gama largă de emoții, personalități și stiluri de comunicare pe care oamenii le posedă.”, a mărturisit Mika, pentru The Peak Magazine

În anul 2016, Hanson Robotics a stârnit controverse în întreaga lume, după ce a prezentat-o oficial pe sora mai mare a lui Mika, robotul Sophia, care a spus la un moment dat că va „distruge omenirea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net