Cum să scapi de muștele enervante din casă. Cea mai rapidă și eficientă metodă

Muștele sunt unele dintre cele mai enervante insecte, și de multe ori poate o fi adevărată corvoadă să scăpăm de ele. Click! îți dezvăluie metoda incredibilă prin care poți scăpa de ele pentru totdeauna!

image

Vremea caldă a venit și odată cu ea și insectele. Mulți iubesc natura și preferă să petreacă timp în aer liber, cu toate acestea insectele pot fi un motiv pentru care experiența în natură să nu fie cea mai bună. Muștele sunt unele dintre insectele de care ne-am dori să scăpăm într-o clipă, astfel că recurgem la o mulțime de metode printre care pesticidele, care de multe ori nu sunt cele mai bune pentru mediu. Noi îți dezvăluim metoda inedită prin care poți scăpa de ele.

Una dintre metodele care circulă pe internet este cea a pungii cu apă. Mai exact, într-o pungă transparentă, plină cu apă ar trebui să puneți câteva monede, pe acre apoi o veți agăța deasupra ușii de la intrare. Aceasta ar trebui să oprească muștele să mai intre în locuință. Explicația ar fi legată de modul în care ele percep punga cu apă. Acestea au un câmp vizual de aproape 360 de grade, putând să vadă și în spate. Astfel, punga cu apă le va oferi iluzia că se află într-o zonă cu multă apă, loc de care în mod normal se feresc. De altfel, o altă explicație ar fi faptul că muștele de sperie de reflexia lor, așa că pleacă.

Aromele care îndepărtează muștele

Dacă nu vreți să utilizați această metodă cu punga cu apă, puteți încerca și aromele naturale pentru a evita pesticidele. Există unele mirosuri de care muștele se feresc. 

Busuioc - Muștele urăsc mirosul de busuioc. Așezați câteva plante de busuioc în bucătăria dvs. și urmăriți cum dispar. În plus, busuiocul se dublează ca o garnitură excelentă la îndemână, câștigător, nu-i așa?

Cuișoare - Muștele detestă mirosul de cuișoare. Așezați un bol de cuișoare uscate în fiecare cameră în care aveți probleme cu muștele, iar în scurt timp vor dispărea!

Mentă, levănțică și gălbenele - plantați-le în grădină puneți ghivece în casă pentru a îndepărta muștele de casă!

Scorțișoară - folosiți scorțișoara ca odorizant pentru aer, deoarece muștele urăsc mirosul!

Uleiuri esențiale de lavandă, eucalipt, mentă și lemongrass - Nu numai că pulverizarea acestor uleiuri în jurul casei va crea o aromă frumoasă, dar va îndepărta și muștele enervante. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net