Cum să scapi de reclamele enervante de pe YouTube. După ce vei face asta, viața ta va fi mai ușoară

Deja numai este nimeni printre noi care să nu se fi confruntat cu bătăile de cap provocate de reclamele de pe YouTube. Iar pe măsură ce trece timpul, acestea devin din ce în ce mai invazive și frustrante. Însă, din fericire, există o soluție extrem de simplă la această problemă, însă una despre care doar prea puțini români știu! Află alături de Click! despre ce este vorba!

Este foarte simplu să scăpăm de reclamele de pe Internet
Este foarte simplu să scăpăm de reclamele de pe Internet

Deja niciunul dintre noi nu mai poate spune că nu s-a confruntat cu bătăile de cap, provocate de reclamele de pe YouTube. Acest fenomen nu este, nici măcar, unul rar, ci o problemă de care ne lovim aproape la fiecare video pe care îl deschidem pe platformă. În ultimul timp, YouTube deja implementează două, sau chiar trei, reclame consecutive, câteodată chiar fără opțiunea de a „sări” peste acestea după câteva secunde. Iar poate cele mai frustrante sunt momentele în care suntem în mijlocul unui videoclip, iar vizionarea noastră este întreruptă de o reclamă. Iar pentru fiecare dintre noi, acest fenomen din ce în ce mai comun este mereu unul frustrant.

Din fericire, există o soluție simplă pentru a scăpa de această problemă! Deși nu mulți români știu despre ele, există mai multe opțiuni ideale pentru a bloca reclamele de pe Internet. Una dintre acestea este uBlock Origin. Dacă folosiți Google Chrome pentru a intra pe Internet, această extensie poate fi instalată în doar câteva secunde și nu necesită niciun efort din partea voastră!  

Cum scăpăm de reclamele de pe Internet

Pentru a instala această extensie în calculatorul dumneavoastră, tot ce trebuie să faceți este să dați o căutare la „uBlock Origin” pe Internet, iar primul link ar trebui să fie exact cel care vă trebuie! Odată ce ați deschis link-ul, dați click pe „adaugă în Chrome”, iar după aceea, doar apăsați pe „add extension”, odată ce această opțiune este vizibilă pe ecran. În câteva secunde, această extensie va fi instalată, iar pentru a vă asigura că este activată, nu este necesar vreun mare efort!

Doar mergeți în setările Chrome, unde veți vedea în coloana din stânga cuvântul „Extensions”. Acolo veți găsi instalat uBlock Origin, iar pentru ca acesta să fie activat, doar aveți grijă să fie bifat! Astfel, în doar câteva secunde, veți scăpa de frustrările provocate de reclamele atât de pe YouTube, cât și de orice alt site!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net