„Eu îi dădeam peste mâini". Jamila şi un alt bucătar celebru au comentat cum găteşte Liviu Dragnea

Ultima actualizare:

Jamila, creatoarea blogului culinar JamilaCuisine, a reacționat după ce Liviu Dragnea și-a făcut canal pe YouTube de gătit. Și alți chefi celebri l-au criticat pe fostul șef al PSD.

Jamila a reacționat după ce Liviu Dragnea și-a făcut canal pe YouTube de gătit / foto: Click!
Jamila a reacționat după ce Liviu Dragnea și-a făcut canal pe YouTube de gătit / foto: Click!

După ce Dragnea și-a deschis un canal culinar pe YouTube, cei care o urmăresc pe Jamila i-au scris acesteia despre acest fapt, dar au și atenționat-o că fostul lider al PSD reprezintă un pericol pentru activitatea ei. Însă, Jamila a spus că nu se simte amenințată de concurența cu Liviu Dragnea, asta chiar dacă primul clip postat de acesta a devenit viral pe rețelele de socializare, unde a strâns zeci de mii de aprecieri.

De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete, toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nicio problemă cu asta, nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea. Nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea, toți avem dreptul să facem rețete.

Fiecare creator de conținut are publicul lui, nu este nicio problemă, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe YouTube", a transmis Jamila.

Chef Radu Frandeș, bucătar de top din Cluj, l-a criticat foarte dur  

Radu Frandeș este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de Cluj / foto: arhiva personală
Radu Frandeș este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de Cluj / foto: arhiva personală

Dacă Jamila a avut o reacție amabilă față de fostul lider al PSD, nu la fel au stat lucrurile și în cazul reacției lui Chef Radu Frandeș, bucătar în restaurantele de top din Cluj și fost participant la Exatlon România. Acesta a analizat despre cât de priceput este Dragnea în Bucătărie, iar rezultatul nu a fost deloc unul bun pentru liderul PSD.

În primul rând, tigaia e mică! Fasolea… Nu știu dacă era proaspătă sau congelată. Apoi, sosul de roșii se face separat, cu cimbru, ca să fie aromatizat, iar apoi se pune peste fasole. Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă! Și să pună apa să fiarbă bine! Eu îi dădeam peste mâini! Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”, a spus chef Radu Frandeș pentru FANATIK.

Liviu Dragnea s-a apucat de vloguri de doar o săptămână. Primul clip postat de fostul lider PSD a devenit viral pe YouTube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net