Liviu Dragnea are propria emisiune de gătit. Ce rețetă surprinzătoare a preparat în primul episod

Ultima actualizare:

Surpriză colosală! Îmbrăcat la cămașă și cu un șorț negru deasupra, Liviu Dragnea a anunțat, ieri, că-și lansează o emisiune de gătit, pe Youtube, „Bucătăria de acasă”. În doar câteva ore, clipul postat de fostul șef al PSD a făcut zeci de mii de vizualizări și sute de comentarii.

banner liviu dragnea png

Bun venit la ”Bucătăria de acasă”! Pentru cei foarte puțini care nu mă știu, numele meu este Liviu Dragnea. Ne bucurăm să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună niște rețete de mâncare, rețete ușoare, rețete gustoase și, foarte important, sănătoase”, a spus  fostul lider PSD.

Dragnea a spus că tot ce va prezenta pe acest canal „va fi mâncare fără gluten” și „doar din ingrediente sănătoase și românești”.

De ce nu mai folosește liderul PSD produse din supermarketuri

Fostul lider PSD s-a luat, în acest video, de Protecția Consumatorului și a declarat că nu mai folosește de ceva vreme produse achiziționate din supermarketuri.

Nu mai folosesc demult produse cumpărate din magazin pentru că nu mai am încredere. Pur și simplu nu mai am încredere. Știu că cei de la instituția aia care ar trebui să controleze nu prea au curaj să se ia de ei, nu am văzut nicăieri în lume ca în limba țării respective să scrie atât de mic încât să ai nevoie de lupă ca să citești ce scrie acolo”, spune Liviu Dragnea. 

Ce a gătit Liviu Dragnea

În prima ediție a emisiunii, fostul șef al PSD a pregătit o mâncare de fasole galbenă teci.

Bine ați venit pe canalul de YouTube! Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire. În acest videoclip, veți vedea cum să faceți teci crocante și aromate, umplute cu un amestec delicios de legume și carne de vită".

Iată ce ingrediente aveți nevoie pentru acest fel de mâncare: fasole galbena teci 450 de grame, roșii in bulion 350 de grame, o ceapă albă medie, un morcov, 1/2 ardei gras, 1/2 ardei kapia, 3-4 castraveciori acri mici, 1-2 căței de usturoi, o legătură mărar, o legătură pătrunjel, sare, piper boabe, cimbru, 2-frunze de dafin,1/2 pahar vin alb.

Pentru a vedea cum să pregătiți această mâncare de teci, iată vide-ul în care fostul lider al PSD vă învață pas cu pas cum să gătiți această rețetă.

Dragnea, 3 ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție

Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenți oameni politici din țara noastră înainte de condamnarea sa la 3 ani și jumătate de închisoare, în mai 2019, atunci când fostul lider al PSD a fost vinovat de fapte de corupție în legătură cu angajarea fictivă a doua persoane la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Acesta a fost eliberat condiționat în iulie 2021, iar apoi a încercat revenirea în politică prin înființarea unui partid, însă nu a mai avut nici pe departe forța pe care o avea înainte de arestarea sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net